VBB logo

Kuperus Boxsprings - Nu 35% korting!*

Met Kuperus Bedden als hofleverancier bent u verzekerd van een handgemaakte boxspring welke altijd volledig is afgestemd naar uw lichaam en persoonlijke wensen. Meer dan honderd jaar ervaring, gedegen onderzoek, gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en heel veel aandacht voor individuele wensen van de gebruiker kenmerken Kuperus. Het resulteerde in een topkwaliteit bed. Op een Kuperus wordt niet alleen een langdurige garantie gegeven, maar de beddenmakers verzekeren u ook van een uitstekende nachtrust. Als na aankoop blijkt dat uw bed toch niet de juiste hardheid heeft, dan kan deze worden aangepast voor u! U hoeft dus niet bang te zijn voor een verkeerde keuze. De bedden gaan, doordat ze persoonlijk voor u met de hand gemaakt worden, tientallen jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten. Alle Kuperus boxsprings worden van diverse natuurlijke materialen gemaakt!

Kuperus Alexia

Kuperus is ook een merk wat vele keuzes biedt. Er zijn Kuperus boxsprings in zowel vlakke als verstelbare uitvoeringen. Ook is er een grote keuze in diverse modellen hoofdborden en is er een grote verscheidenheid in bekleding stoffen!

Kuperus Alexia: Compleet - Nu 35% Korting!*

Boxspring set Alexia 200 x 210 incl. 2-matrassen 100 x 210, pocketveer dekmatras 200 x 210 en hoofdbord.

 

Kuperus Alexia:
De Kuperus Alexia is het meest luxe bed in de collectie. Met maar liefst vier veerlagen kent dit bed ongekende luxe met fenomenaal comfort. Bij de Alexia wordt geen genoegen genomen met de standaarden. Voor elk bed worden de lagen op uw wensen afgestemd zodat u optimaal kunt genieten van deze luxe en het comfort.

 

 

 

 

 

 

Kuperus Malmo

Kuperus Malmö: Compleet - Nu 35% Korting!*

Boxspring set Malmö 180 x 210 incl. 2 matrassen 90 x 210, 2 pocketveer dekmatrassen 90 x 210 en hoofdbord.

 

Kuperus Malmö:
Na de Alexia is de Kuperus Malmö het meest luxe bed in de collectie. Dit bed bestaat uit twee verschillende veerlagen die individueel bekleed zijn. Doordat ze individueel gestoffeerd en afgedekt zijn met katoen, wol en paardenhaar, geven ze extra veel ondersteuning. De pocketveren in het matras zijn maar liefst 18 centimeter hoog, wat nog meer comfort geeft tijdens het slapen! In het pocketvering matras kan naar wens ook nog een massagesysteem ingebouwd worden.

 

Opslag voor latere levertijd op afroep is mogelijk.

Proefliggen?

Kom proefliggen in onze winkel, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.

 

Vraag meer informatie aan

 

*Vraag naar de voorwaarden. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!

 


Powered by Bengelmedia