VBB logo

Auping Ledikanten

Alle ledikanten van Auping worden gecombineerd met verstelbare spiraalbodems. Er zijn verschillende verstelmogelijkheden met de spiraalbodems. Met Auping als voorloper in verstelbaarheid, kunnen de bodems versteld worden op de verstelstanden: rug, benen, neksteun, knieknik en onderrug/lendesteun. Hierdoor kan de bedbodem perfect aangepast worden aan het lichaam en de situatie. Met een stevig frame en een ondersteunende bodem geeft een Auping ledikant het beste slaapcomfort.

 

cd197 2112Auping Auronde
De Auping Auronde geeft het tijdloze design van Auping weer. Met een heldere uitstraling en zijn eenvoud blijft de Auronde altijd mooi. Dit beddenmodel is al jarenlang het meest verkochte model in Nederland, dat zegt eigenlijk al genoeg! Met veel aanvullende mogelijkheden zoals hoofdborden, bijzettafeltjes en andere accessoires blijft dit design net zo succesvol als bij de introductie in 1973. Zelf ervaren hoe een Auronde ligt? Kom proefliggen bij Van Beek!

 

CD272 4453Auping Original
Het ontwerp van de Auping Original heeft een heldere en krachtige vorm, de kracht van de perfecte basis! Het frame sluit naadloos aan op de slanke poten met zachte rondingen. Deze poten zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes, waarbij de hoge variant extra comfort biedt. Gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium, staal en stof, is dit bed gegarandeerd voor jarenlang slaapplezier. Leuk om te weten is dat dit bed bekroond is door de Stichting Goed Industrieel Ontwerp. Kom inspiratie opdoen bij Van Beek bedden!

 

CD275 4604Auping Essential
Dit designbed van Auping is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers. Met keuze uit verschillende kleuren en stijlmogelijkheden en gemaakt van recyclebare materialen is dit bed eigentijds en duurzaam. De Auping Essential is essentieel voor in uw slaapkamer!

 

Auping Match
CD229 2856De collectie van de Auping Match telt drie verschillende stijlen met ieder een eigen hoofdbord. Waan je in Copenhagen, New York of Londen en dat allemaal in uw eigen slaapkamer. Elke Match heeft niet alleen een eigen design, ook het materiaalgebruik verschilt. De Match completeert uw eigen stijl! Kom langs bij ons in de showroom en ontdek welke Match bij uw persoonlijke stijl matcht.


Powered by Bengelmedia