VBB logo

Auping Ledikanten:

Alle ledikanten van Auping worden gecombineerd met verstelbare spiraalbodems. Er zijn verschillende verstelmogelijkheden met de spiraalbodems. Met Auping als voorloper in verstelbaarheid, kunnen de bodems versteld worden op de verstelstanden: rug, benen, neksteun, knieknik en onderrug/lendesteun. Hierdoor kan de bedbodem perfect aangepast worden aan het lichaam en de situatie. Met een stevig frame en een ondersteunende bodem geeft een Auping ledikant het beste slaapcomfort.

 

Auping NoaAuping Noa Bed. Natuurlijk ontwerp, sierlijk karakter.
Ons nieuwste bed Noa is met haar eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. Ontworpen door de Deense designer Eva Harlou. In diversen maten leverbaar. U heeft de keuze uit 2 Hoofdborden en is verkrijgbaar in 6 kleuren. Te combineren met alle Auping spiralen en matrassen.

 

 

cd197 2112Auping Auronde
De Auping Auronde geeft het tijdloze design van Auping weer. Met een heldere uitstraling en zijn eenvoud blijft de Auronde altijd mooi. Dit beddenmodel is al jarenlang het meest verkochte model in Nederland, dat zegt eigenlijk al genoeg! Met veel aanvullende mogelijkheden zoals hoofdborden, bijzettafeltjes en andere accessoires blijft dit design net zo succesvol als bij de introductie in 1973. Zelf ervaren hoe een Auronde ligt? Kom proefliggen bij Van Beek!

 

CD272 4453Auping Original
Het ontwerp van de Auping Original heeft een heldere en krachtige vorm, de kracht van de perfecte basis! Het frame sluit naadloos aan op de slanke poten met zachte rondingen. Deze poten zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes, waarbij de hoge variant extra comfort biedt. Gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium, staal en stof, is dit bed gegarandeerd voor jarenlang slaapplezier. Leuk om te weten is dat dit bed bekroond is door de Stichting Goed Industrieel Ontwerp. Kom inspiratie opdoen bij Van Beek bedden!

 

CD275 4604Auping Essential
Dit designbed van Auping is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers. Met keuze uit verschillende kleuren en stijlmogelijkheden en gemaakt van recyclebare materialen is dit bed eigentijds en duurzaam. De Auping Essential is essentieel voor in uw slaapkamer!

 

 

 


Powered by Bengelmedia