VBB logo

Auping Topmatrassen

Bij Auping zijn er verschillende uitvoeringen van topmatrassen. Een topmatras geeft net dat beetje extra comfort en hygiëne die een boxspring nodig heeft. Er is keuze uit verschillende hardheden en maten van de toppers. Zo kan er gekozen worden voor twee 1-persoons topmatrassen of één 2-persoons topmatras. Net wat u prettig vindt. De 2-persoons topper is verkrijgbaar als splittopper, zodat de boxspring makkelijk als 1-persoons of 2-persoons bed gebruikt kan worden. Alle toppers worden zonder wol uitgevoerd. Zo zijn ze uitermate geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor wol! Kom langs bij ons in de showroom en kies uw eigen topper!

 

CD273 4527 Comfort topperTopper Comfort
Dit topmatras is zeer veerkrachtig door een kern van HR-schuim. De toplaag van deze topper is gemaakt van Cirrus, een 100% vochtregulerende vezel. Dit zorgt er voor dat de Comfort optimaal ademt en alle vocht wegleidt van het lichaam. Verkrijgbaar in verschillende 1- en 2-persoons maten.

 

CD273 4529 Comfort Deluxe topperTopper Comfort Deluxe
De topper Comfort Deluxe is uitgevoerd met een latex kern, wat zorgt voor een heerlijk zacht comfort en veerkracht. De toplaag van deze topper is gemaakt van Cirrus, wat zorgt voor het optimaal ademen van het topmatras. Ook leidt de toplaag alle vocht van het lichaam goed weg, waardoor een comfortabele slaap wordt verzekerd! Verkrijgbaar in diverse 1- en 2-persoons maten.

 

CD273 4533 Prestige Visco topperTopper Prestige Visco
De kern van de Prestige Visco is, zoals de naam het al zegt, gemaakt van Visco-traagschuim. Het materiaal van Visco heeft extra drukverlagende eigenschappen, voor een betere nachtrust. Voor een goed slaapklimaat is er in de toplaag Climate Fibre verwerkt. Dit zorgt ook voor goede ventilatie van het topmatras. In combinatie met de tijk zorgt dit voor een zacht gevoel. Verkrijgbaar in diverse 1- en 2-persoons maten.

 

CD273 4534 Prestige Deluxe topperTopper Prestige Deluxe
Het topmatras Prestige Deluxe heeft een kern van Pulse. Dit is een revolutionair, hoogwaardig en duurzaam latex schuim. Pulse staat ook wel bekent om eigenschappen als uitstekende ventilatie en veerkracht. De toplaag is gemaakt van Cirrus, wat de vocht van het lichaam uitstekend wegleidt. De velours tijk geeft een warm, luxueus en superzacht gevoel. Verkrijgbaar in verschillende 1- en 2-persoons maten.

 

CD273 4531 Splittopper ComfortDeluxe 02Splittopper Comfort Deluxe
Speciaal voor op een verstelbare boxspring van Auping, is de Comfort Deluxe splittopper gemaakt. Hierdoor kunnen beide bedbodems onafhankelijk van elkaar bewegen, zonder dat er zich een hinderlijke naad in het midden bevindt. De kern bestaat uit latex en de toplaag is gemaakt van Cirrus, voor de beste vochtregulatie. De tijk (matrashoes) kan afgenomen worden en zo in de wasmachine gewassen worden. Verkrijgbaar in verschillende 2-persoons maten.

 

CD273-4530 Splittopper ComfortDeluxe 01Splittopper Visco Deluxe
Met een kern van Visco-traagschuim heeft dit topmatras extra drukverlagende eigenschappen. In de top is Climate Fibre verwerkt. Hierdoor heeft dit topmatras goede ventilatie wat zorgt voor een perfect slaapklimaat. Door de splittopper kunnen de bedbodems van een Auping slaapsysteem individueel van elkaar bewegen, zonder een naad in het midden. Daarom is deze splittopper perfect voor een verstelbare boxspring van Auping. Verkrijgbaar in verschillende 2-persoons maten.

 

CD273-4531 Splittopper ComfortDeluxe 02Splittopper Prestige Deluxe
De splittopper Prestige Deluxe is opgebouwd uit een kern van Pulse. Pulse is een revolutionair, hoogwaardig en duurzaam latex schuim, voor ventilatie en veerkracht. Met een toplaag van Cirrus is deze splittopper goed vochtregulerend en optimaal ademend. Een warm, luxueus en superzacht gevoel wordt gegeven door het velours tijk welke over de splittopper heen zit. Deze tijk is afneembaar en kan hierdoor is de wasmachine gewassen worden. De Prestige Deluxe splittopper is speciaal gemaakt voor gebruik op een verstelbare boxspring. Zonder een hinderlijke naad in het midden, kunnen beide bedbodems onafhankelijk van elkaar versteld worden. Verkrijgbaar in diverse 2-persoons maten.


Powered by Bengelmedia