VBB logo

Hästens Marquis:

Marquis White studioHästens Marquis is het instapmodel bed van Hästens. Het is een compact en eenvoudig bed, waardoor deze past bij iemand die een steviger bed waardeert. Dit heerlijk comfortabele bed kent een minimalistisch design.

Natuurlijk duurt nog steeds het langst
Alleen de eigen beproefde ambachtelijke methoden van Hästens en de voortreffelijke materialen die de natuur biedt mogen bij de productie van een Hästens Marquis worden gebruikt. Het unieke, dubbele en gepatenteerde veersysteem van Hästens maakt de Hästens Marquis aangenaam volgzaam, terwijl de vering tegelijkertijd het lichaam over de gehele lengte draagt en ondersteunt.

Natuurlijke materialen, dat spreekt voor zich
In de Hästens Marquis zitten katoen, wol en vlasvezel – materialen die uit de natuur afkomstig zijn. Net als uzelf. Daarom is het zo prettig en aangenaam om deze dicht op uw lichaam te hebben. Vanaf het begin vonden wij het vanzelfsprekend om natuurlijke materialen in onze matrassen te verwerken. Net als alle natuurlijke materialen kan het materiaal in een Hästens bed door de natuur worden afgebroken. Het bed kan worden gerecycled en weer in de kringloop van de natuur worden opgenomen.


Powered by Bengelmedia