VBB logo

Hästens Superia

SuperiaII whitestudioDe Hästens Superia is, zoals de naam al zegt, een boxspring die met kop en schouders boven andere bedden uitsteekt. Geïntegreerd in de Superia is het dubbele gepatenteerde veersysteem van Hästens.

Een slaapervaring van een hogere orde
De Hästens Superia is een boxspring die er met kop en schouders boven uit stijgt. Bij Hästens is het veersysteem één van de belangrijkste onderdelen van uw bed en verheven tot een echte wetenschap. Door de ultieme veerkracht, standvastigheid en zachtheid van de veren zult u zeer comfortabel in slaap vallen. U zult 's ochtends fris wakker worden en klaar zijn voor wat de dag u te bieden heeft. De Hästens Superia zorgt voor een slaapervaring die druk ontlastend is en zorgt voor een ultieme nachtrust.

Een bed voor het leven
De Hästens Superia onderscheidt zich van de andere boxsprings door de grote hoogte. Met de standaardpoten is de Superia maar liefst 53 cm hoog. De hoge opbouw in combinatie met het gepatenteerde veersysteem van Hästens zorgen voor een comfort van hoge klasse. Aan elk klein detail is aandacht besteedt. De soepele stretchstof, de precieze naden van de stof, het goedgebouwde bed frame en het handmatig ingeweven logo van Hästens creëren allen tezamen een bed voor het leven. Dankzij de exclusieve fabricagemethoden en het topmateriaal wat gebruikt wordt heeft u gegarandeerd een bed dat bij u past. Hoe u zich 's nachts ook beweegt de Superia past zich altijd aan, hierdoor bent u verzekerd van een optimale nachtrust.


Powered by Bengelmedia