VBB logo

Hästens Eala

VanBeek Hastens Eala 1000x750De Hästens Eala is erop gericht u met recht schitterende ochtenden te bezorgen. Prachtige ochtenden komen voort uit een heerlijke nachtrust. Dit is het middenklasse continentale bed dat bekend staat om een groot vermogen tot beweging.

Wakker worden in een nieuw tijdperk.
Nu bent u waarschijnlijk benieuwd hoe de Hästens Eala uw nachten en daarmee uw ochtend verbetert? Hiervoor zijn een aantal zaken belangrijk. In de eerste plaats vormt het houten frame en een 13 cm Bonell-veersysteem de essentiële basis voor een goed slaapcomfort. Ten tweede is het matras erg belangrijk. Met een pocketveersysteem van 15 cm, een laag paardenhaar aan weerszijden plus een aantal zachte lagen katoen en wol van topkwaliteit, geniet u van een ongrijpbare stabiliteit en een comfort die u niet snel ergens anders zult aantreffen. De Hästens Eala straalt nog meer elegantie uit doordat aan de bovenzijde van het bed de hardheid en de naam van het bed geborduurd zijn.

Handgemaakt door vaklieden.
De Hästens Eala is net als de andere Hästens bedden volledig met de hand vervaardigd door uitsluitend vaklieden. Dit zorgt er voor dat de kwaliteit van het bed wordt gegarandeerd. Wol en katoen zijn van een nog hogere kwaliteit in de continentale bedden van Hästens. Hierdoor geniet u van een nog grotere zachtheid en een nog beter ondersteuning terwijl u in bed ligt. Dit is hét moment om een Hästens bed aan te schaffen en de natuurlijke slaap te ervaren. Hästens bedden staan aan het begin van een nieuw tijdperk, dit is het tijdperk wat we Eala noemen.


Powered by Bengelmedia