VBB logo

Hästens Lenoria

Lenoria White FinalDe Hästens Lenoria is het meest exclusieve verstelbare bed van Hästens. Een stijlvolle lijst rondom het bed met bijpassende poten onder het bed, geven het bed een extra luxe uitstraling, om heerlijk te ontspannen.

Om te ontspannen of diep te slapen.
Om te lezen, mediteren of gewoon te ontspannen. Met slechts een druk op de knop kunt u het bed omhoog te zetten, totdat u de perfecte ruststand heeft gevonden, het voeteneind bedienen en het bed weer in de verlengde stand terugzetten. Desgewenst via Bluetooth op uw Android mobiele telefoon.

De Hästens Lenoria is uitgerust met de functie Wallhugger. Dit is een terugschuifmechanisme dat ervoor zorgt dat het bed afstand houdt tot de muur als u de stand instelt. Naast de esthetische voordelen van dit ontwerp biedt dit u tevens voordelen, zoals het voortdurend binnen handbereik hebben van uw nachttafeltje.

Natuurlijk een persoonlijke keuze.
De Hästens Lenoria heeft een chassis waarvoor u zelf een frame-pakket (drie alternatieven) kunt kiezen. Een exclusieve eikenhouten lijst met vierkante eiken poten, stijlvolle witte lijst met ronde witte poten of een klassieke zwarte lijst met ronde zwarte poten. Perfect voor wie zijn slaapkamer wil inrichten met goed doordachte details.


Powered by Bengelmedia