VBB logo

Hypnos_Bedden_01
Hypnos_Bedden_02
Hypnos_Bedden_03
Hypnos_Bedden_04
Hypnos_Bedden_05
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

Hypnos Bedden NU Alle Showroom modellen met Hoge Korting!

 

Hypnos 'most comfortable beds of the world'
Hypnos is een Brits familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van handgemaakte bedden en matrassen. Hypnos kenmerkt zich door een volledig C02 vrije productie waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuurlijke en duurzame materialen die zorgen voor een optimale vocht– en warmteregulering.

 

Hypnos streeft naar perfectie. Naast de zorgvuldige selectie van materialen en het handwerk wordt er ook veel aandacht besteed aan een royale en luxe afwerking. Het is dan misschien ook geen verrassing dat Hypnos is gekozen als hofleverancier voor het Engelse Koningshuis.

 

De bedden en matrassen van Hypnos zijn 100% recyclebaar en worden geleverd met een volledige garantie van 10 jaar.

 

Affinity Cashmere
Hypnos CashmereDit ondersteunende matras is voorzien van het ReActive™ 9-slags pocketveersysteem. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van uw lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om uw rug te ontlasten en u zo ontspannen mogelijk te laten slapen. Kies uit een medium, firm of extra firm comfortklasse.

 

Op maat gemaakt en voorzien van 3 rijen “side-stitching” voor extra steun van rand tot rand en voor een langdurig comfortabel en ondersteunend gevoel.

 

Affinity Alpaca
Hypnos AlpacaDit handgemaakte matras is gevuld met natuurlijke, zachte en ademende lagen van alpaca, wol, katoen en Solotex™ en worden geleverd in een medium, firm of extra firm comfortklasse. Het gepatenteerde ReActive™ 9-slags pocketveersysteem zorgt voor perfecte ondersteuning. Elke pocketveer volgt onafhankeijk van elkaar de vorm van uw lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om uw rug te ontlasten.

Op maat gemaakt en voorzien van 3 rijen ‘’side-stichting’’ voor extra steun van rand tot rand, voor een langdurig comfortabel en ondersteunend gevoel.

 

Meditation
Hypnos MeditationDit luxe matras is voorzien van het ReActive ™ 8 slags pocketveersysteem. Elke ReActive ™ pocketveer heeft 8 actieve wendingen die onafhankelijk en actief de vorm- en gewichtsverdeling detecteert en zo ondersteuning biedt precies waar u en uw partner het nodig hebben.

Op maat gemaakt met 2 rijen ‘’side-stitching’’ voor extra ondersteuning van rand tot rand en met de hand getuft voor een lange levensduur. 

Lees hier meer over de Hypnos Matrassen


Proefliggen?

Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Hypnos Bedden, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

Vraag meer informatie aan

 


Powered by Bengelmedia