VBB logo

Kuperus Boxsprings:

Met Kuperus Bedden als hofleverancier bent u verzekerd van een handgemaakte boxspring welke altijd volledig is afgestemd naar uw lichaam en persoonlijke wensen. Meer dan honderd jaar ervaring, gedegen onderzoek, gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en heel veel aandacht voor individuele wensen van de gebruiker kenmerken Kuperus. Het resulteerde in een topkwaliteit bed. Op een Kuperus wordt niet alleen een langdurige garantie gegeven, maar de beddenmakers verzekeren u ook van een uitstekende nachtrust. Als na aankoop blijkt dat uw bed toch niet de juiste hardheid heeft, dan kan deze worden aangepast voor u! U hoeft dus niet bang te zijn voor een verkeerde keuze. De bedden gaan, doordat ze persoonlijk voor u met de hand gemaakt worden, tientallen jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten. Alle Kuperus boxsprings worden van diverse natuurlijke materialen gemaakt!

Kuperus is ook een merk wat vele keuzes biedt. Er zijn Kuperus boxsprings in zowel vlakke als verstelbare uitvoeringen. Ook is er een grote keuze in diverse modellen hoofdborden en is er een grote verscheidenheid in bekleding stoffen!

 

Kuperus AlexiaModern

 

Kuperus Alexia:
De Kuperus Alexia is het meest luxe bed in de collectie. Met maar liefst vier veerlagen kent dit bed ongekende luxe met fenomenaal comfort. Bij de Alexia wordt geen genoegen genomen met de standaarden. Voor elk bed worden de lagen op uw wensen afgestemd zodat u optimaal kunt genieten van deze luxe en het comfort.

 

 

01 malmo meer

 

 

Kuperus Malmö:
Na de Alexia is de Kuperus Malmö het meest luxe bed in de collectie. Dit bed bestaat uit twee verschillende veerlagen die individueel bekleed zijn. Doordat ze individueel gestoffeerd en afgedekt zijn met katoen, wol en paardenhaar, geven ze extra veel ondersteuning. De pocketveren in het matras zijn maar liefst 18 centimeter hoog, wat nog meer comfort geeft tijdens het slapen! In het pocketvering matras kan naar wens ook nog een massagesysteem ingebouwd worden.

 

 

Kuperus Specials:
Dit exclusieve ronde bed is echt iets voor u, wanneer u graag op bijzondere slaapt. Met een diameter van maar Kuperus Sfeerbeeld RondOranjeBedliefst 255 centimeter, heeft u meer dan voldoende ruimte om te liggen. Deze Special is samengesteld uit 100% natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, met als basis het Malmö slaapsysteem. Naast de uitvoeringen van rood en oranje kalfsleer kan dit slaapsysteem ook in andere kleuren leer of stof worden uitgevoerd. U kunt er ook nog voor kiezen om een hoofdbord aan het bed toe te voegen. Uiteraard zijn er voor dit bed speciale dekbedden en bedlinnen op de juiste ronde maat verkrijgbaar.

 

Kuperus Narvik:
Kuperus zolder narvikBovenop het Bonell veren frame beschikt de Kuperus Narvik over een pocketveringmatras. De veerlagen zijn daarmee individueel bekleed met lagen katoen en paardenhaar. Doordat het matras los ligt op het frame is er de mogelijkheid tot het keren en draaien van het matras en het topmatras. Ook kunt u voor maximale ontspanning een massagesysteem laten inbouwen is het pocketvering matras.

 

 

Kuperus Oslo:
Kuperus osloDe Kuperus Oslo staat voor comfort. Dit compacte slaapsysteem is uitgerust met twee verschillende veersystemen. Bovenop de Bonell veren rusten er pocketveren van maar liefst 18 centimeter. Dit is zes centimeter meer dan de standaard maat pocketveren! Deze veren geven u hiermee nog meer comfort dan normaal.

 

 

 

Kuperus Falun: Nieuw bij ons in de Showroom!

falun alexia 1Deze electrisch verstelbare boxspring met RF afstandbediening is de laatste aanwinst in de Kuperus Boxspring collectie. De matrassen bestaan uit 5 zones pocketveren door middel van preloading veren ( geen draaddikte verschillen!) en in verschillende hardheden leverbaar. De gebruikte wol is allemaal gerecycleerde wol. In diverse stoffen en maten leverbaar.

 

 

 

Kuperus Sont:

sont kate 1Deze vlakke boxspring is de laatste aanwinst in de Kuperus vlakke Boxspring collectie. De matrassen bestaan ook zoals bij de Falun uit 5 zones door middel van preloading veren ( geen draaddikte verschillen!) en in verschillende hardheden leverbaar. De gebruikte wol is allemaal gerecycleerde wol.

In diverse stoffen en maten leverbaar.

 

 

Kuperus Marie Antoinette:
kuperus-marie-antoinette-paris-boxspringset-1De Marie Antoinette is een boxspring met allure en is net als alle andere bedden van Kuperus handgemaakt. Deze boxspring kent vele keuzes, waardoor deze helemaal naar eigen smaak is samen te stellen. De pocket geveerde boxen zijn verkrijgbaar in een vlakke of elektrische uitvoering. Daarnaast is er de keuze uit verschillende exclusieve stoffen en kleuren. Ook de 6 cm hoge blokpoten zijn in de kleuren zwart, wengé en eiken verkrijgbaar.


Powered by Bengelmedia