VBB logo

Pullman Goldline Boxsprings

Goldline Boxspring Brantford
Brantford sfRobuust, stijlvol en klassiek! De Pullman Goldline Boxspring Brantford past met het prachtige gecapitonneerde hoofdbord perfect in een modern, maar ook in een landelijk interieur. De Brantford is een vaste Goldline boxspring gecombineerd met Goldline Premier matrassen en hoofdbord Brantford. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat.

 

 

Goldline Boxspring Cambridge
Cambridge sfDeze Goldline Cambridge Boxspring kent een ingetogen, minimalistisch design met een zacht weefstructuur. De Cambridge bestaat uit de combinatie van een vaste Goldline boxspring, Goldline premier matrassen en het Cambridge hoofdbord. Het hoofdbord is aan beide kanten 26 cm breder dan de bestelde maat.

 

 

 

Goldline Boxspring Chicago
Pullman Chicago boxspringUltiem ligcomfort én een prachtig uiterlijk. De Pullman Boxspring Chicago heeft een klassieke en robuuste uitstraling. Het prachtige gecapitonneerde hoofdbord is uitgevoerd in een veloursstof, waardoor het een romantische en zachte uitstraling krijgt. Het hoofdbord heeft een hoogta van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat. De Chicago bestaat uit een combinatie van twee vaste Goldline boxsprings, Goldline Premier matrassen en het hoofdbord Chicago.  

 

 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Pullman Silverline Boxsprings, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

 

Vraag meer informatie aan

 

 


Powered by Bengelmedia