VBB logo

Pullman Silverline Boxsprings

Goldline Boxspring Belleville
HILD1605 belleville sfeer 2Elegant, stijlvol en klassiek. De fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier Colour matrassen, Comfort-topper Silverline Latex en het hoofdbord Belleville. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

 

 

 

Goldline Boxspring Clarington
Clarington sfeerDe Silverline Boxspring Clarington kenmerkt zich met een zacht, modern en slank uiterlijk. De standaardhoogte van het hoofdbord is ca. 95 cm. Een mooi en praktisch model dat zelfs onder vele schuine daken zal passen. De Pullman Clarington bestaat uit vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier Colour matrassen, Comforttopper Silverline Comfortschuim en het hoofdbord Clarington.

 

 

Goldline Boxspring Cornwall
Pullman Cornwall boxspringDe Pullman Cornwall heeft een stoere uitstraling en een stevige weefstructuur van de stof. De Pullman Cornwall bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxspring, Silverline matrassen en het hoofdbord Cornwall. Het hoofdbord is ca. 110 cm hoog en ca. 12 cm dik. De breedte van het hoofdbord is gelijk aan de bestelde maat.

 

 

 

Goldline Boxspring Ottawa
Ottawa sfeerDe Pullman Ottawa heeft een luxe lere afwerking met een 4-delig vakstructuur in het hoofdbord. De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrasssen en het hoofdbord Ottawa. Het hoofdbord is ca. 110 cm met een dikte van ca. 12 cm. De breedte is gelijk aan de bestelde maat..

 

 

 

Goldline Boxspring Toronto
pullman torontoDe Pullman Boxspringset Toronto heeft een volle uitstraling en een stoer uiterlijk. Het hoofdbord Toronto is ca. 112 cm hoog en steekt aan beide kanten 15 cm uit ten opzichte van de bedmaat. Het moderne hoofdbord is gestikt in horizontale banen. De Pullman Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, een Toronto hoofdbord, twee Silverline Premier Colour matrassen en een comfort-topper, waarvan de Silverline Premier matrassen in dezelfde stof is gestoffeerd als de boxspring en het hoofdbord..

 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Pullman Silverline Boxsprings, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

Vraag meer informatie aan

 

 


Powered by Bengelmedia