VBB logo

Pullman Matrassen

Al ruim 150 jaar zijn de Pullman matrassen en toppers wereldwijd toonaangevend in slaapcomfort. Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen zijn de eigenschappen die u zelf eens moet ervaren. Niet voor niets zijn twee Pullman matrassen in 2016 en 2017 als beste getest door de consumentenbond. De Pullman matrassen worden in Nederland met de hand gemaakt van natuurlijke materialen die voldoen aan de öko-textmileu standaard. Dit houdt in dat het materiaal geen schadelijke stoffen bevat. De matrassen zijn daarnaast behandeld met Sensity: een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Hierdoor hebben alle Pullman matrassen het predikaat 'textiel betrouwbaar'.

De collectie bestaat uit  diversen verschillende modellen, allen voorzien van handvatten aan de zijkant van de matras.

 

Pullman Original natuurlijk genieten, het topmodel van Pullman!Pullman Original

De Pullman matrassen worden met passie handgemaakt door vakkundige vakmensen in onze fabriek in Nederland. Door de jarenlange ervaring biedt elke Pullman matras u de individueleondersteuning en comfort op maat. De Original collectie van Pullman wordt uitgevoerd met de elektrothermisch nagelharde In-Side Pocketveren en de beste natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardehaar,wol en zijde.En voor een extra hoog ligcomfort zijn alle matrassen en boxsprings uit de Original collectie van rand tot rand geveerd!

 

Pullman Goldline Grandeur Pullman goldline grandeur
De Goldline Grandeur is één van de topmodellen van Pullman. Met een gezoneerde en nageharde Inside pocketvering en voorzien van een extra ventilerende Aerocomfort-natuurlatex comfortlaag.Pullman goldline luxeryPullman Goldline Luxury

De Goldline Luxury is voorzien van alle mogelijke luxe en techologie zoals Inside Pocketveren, een duurzame pocketveer met daarin een nog kleinere pocketveer. De matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.


Pullman goldline excellencePullman Goldline Excellence
De Goldline Excellence matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden net als de Goldline Luxury afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler. De afwerking is handgenopt.Pullman goldline premierPullman Goldline Premier

De Goldline Premier matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren, afgedekt met een laag latex en een jutedrukverdeler. Ook heeft de Premier Sensity, Damast en Stretch. De middenhoogte van alle Goldline Matrassen (Luxury, Excellence en Premier) is ca. 24 cm en worden met de hand gemaakt in Nederland.


Pullman Silverline luxeryPullman Silverline Luxury

De Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Zo krijgt uw lichaam precies de juiste ondersteuning op iedere plek. De Luxury is afgedekt met Natuurlatex en een jute drukverdeler.


Pullman silverline excellencePullman Silverline Excellence
De Silverline Excellence matrassen bevatten een geavanceerd pocketveringinterieur met 7 zones. De matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Excellence de beste ondersteuning voor de zijslaper.


Pullman silverline premierPullman Silverline Premier

De Silverline Premier matrassen bevatten een pocketveringinterieur met 7 zones, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. De matras voelt hierdoor steviger aan. De matras scoort uit de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers.

 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Pullman Goldline Matrassen en de Pullman Silverline Matrassen, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

 

Vraag meer informatie aan

 

 

 


Powered by Bengelmedia