VBB logo

Pullman Topmatrassen Nu Showroom Topmatrassen met Hoge Korting!

Pullman Comfort Topmatrassen zorgen voor een extra toplaag met een luxueuze zachtheid. De Pullman Topmatrassen zijn er in 3 uitvoeringen:

Pullman Goldline Natuurlatex
Goldline NatuurlatexDe Goldline Natuurlatex is de meest luxueuze topmatras van Pullman. Met de kern van Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. De middenhoogte is ongeveer 9 cm hoog. De Natuurlatex kan ook uitgevoerd worden in de handige Split variant. Hierdoor is de topper in beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar.

Pullman Silverline Latex
Silverline LatexDe Silverline Latex is een Comfort Topper met in de kern latex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity behandeling gehad. De middenhoogte is ongeveer 7 cm hoof. Ook de Silverline Latex kan uitgevoerd worden in een Split variant.

Pullman Topper comfortschuim
Pullman Topper Comfortschuim
De instap Comfort Topper van Pullman heeft een kern van Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill. De middenhoogte is ongeveer 6 cm. Net als de Goldline Natuurlatex en Silverline Latex is deze topper verkrijgbaar in een Split variant.

 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Pullman collectie, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

 

Vraag meer informatie aan

 


Powered by Bengelmedia