VBB logo

Thuiszorg Bedden

Care 1 persoon4Een goede verzorging is van groot belang wanneer iemand ziek is. Speciale voorzieningen spelen daarbij een grote rol, zoals bedden welke gemakkelijk te verstellen zijn in hoogte of bijvoorbeeld een papegaai. Onze ledikanten en boxsprings uit de serie Thuiszorg en Instellingen bieden vele verschillende mogelijkheden en dragen bij aan een goede verzorging. NIEUW is de komplete boxspring "MEDICAL" EXCELLENT met een ingebouwde Carriër met een hoog/laag systeem welke electrisch in alle standen en hoogtes gezet kan worden.

Goed is advies is erg belangrijk bij de juiste keuze voor een thuiszorg aanpassing. Onze adviseurs geven u dan ook graag een passend advies omtrent alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van aangepaste Thuiszorg.

Informatie aanvragen

 

Care 4BOXSPRING "MEDICAL"EXCELLENT"

De boxspring "MEDICAL" EXCELLENT is een electrisch verstelbare Boxspring welke niet alleen in verschillende zit posities is te verstellen, maar ook in de hoogte. Deze Boxspring kan maar liefst 45 cm. in de hoogte versteld worden.Tevens is deze "MEDICAL" Boxspring als set te combineren met een Vlakke of Electrisch verstelbare Boxspring welke niet in hoogte verstelbaar is. Zo kan men de benodigde verzorging krijgen zonder tussenkomst van een verpleegbed. Deze Boxspring is ook te combineren met elk gewenst Hoofd of Voetbord, en is in diversen afmetingen en stoffen leverbaar.

 

 

img 214BODEMLIFT
Deze bodemlift tilt alleen de bodem op en niet het ledikant. Door zijn geringe hoogte van slechts 5 cm is hij in vrijwel alle ledikanten te gebruiken. Deze bodemlift kan gecombineerd worden met veel spiraalbodems en sommige andere bedbodems of boxsprings. Het is een onzichtbare, praktische en betaalbare oplossing. De benodigde vrije ruimte onder het ledikant is 35 cm en de minimale spiraalhoogte is 45 cm. De hoogteverstelling is 35 cm.

 

 

imgthumb 240CARRIËR
Met de Carriër wordt het complete ledikant verrijdbaar en in hoogte verstelbaar. Dankzij de verstelbare bedsteunen is deze Carriër geschikt voor vrijwel elk ledikant van 80, 90 en 100 cm breed en is verkrijgbaar in een elektrische of hydraulische uitvoering. Met de los verkrijgbare extra rijsteunen kan de Carriër in opgeklapte stand makkelijk verplaatst worden, terwijl bij opslag maar weinig ruimte nodig is. De benodigde vrije ruimte onder een ledikant is 38 cm, de hoogte van de verstelling is 35 cm.

 

img 239TRENDELENBURG
Dit Trendelenburg-/anti-Trendelenburgframe biedt de mogelijkheid om vlakke en verstelbare bedbodems in Trendelenburg- of anti-Trendelenburgstand te zetten. Deze is ook elektrische uitvoering verkrijgbaar.


Powered by Bengelmedia