VBB logo

Viking Boxsprings

De boxsprings van Viking zijn gemaakt om jarenlang comfortabel op te slapen. Het Zweedse vakmanschap zie je meteen terug in het unieke proces van de Viking Boxsprings. Alle bedden van Viking zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Viking is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een waardevol merk. De boxsprings kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Viking Birka Premium Continental
Door de pocketveren van ons meest exclusieve matras te combineren met de boxspring van ons meest populaire bed Birka, brengen wij deze naar een hoger niveau. Het dubbellaagse pocketveer systeem zorgt voor ongekend slaapcomfort en een uitstekende kwaliteit. Birka Premium continental wordt standaard geleverd met één grote matras, maar uiteraard kunt u zowel links als rechts kiezen uit de voor u geschikte hardheid. De Birka Premium Continental is een succesvolle combinatie van twee bedden in de absolute top met betrekking tot slaapcomfort, kwaliteit en design. Een echt Viking bed kies je met je ogen dicht.

 

VanBeek Viking Birka Continental verona7 greyViking Birka Continental
Ons meest exclusieve bed, ongeëvenaard op het gebied van comfort met een oogstrelend design. Het veersysteem met een totale hoogte van 57 cm bestaat uit maar liefst 4 lagen pocketveren, een uniek systeem. De bovenste laag bestaat uit individuele x-pockets met een onovertroffen zachte ondergrond. Het matras heeft 7 zones die uw lichaam tot in perfectie volgen en is afgewerkt met latex voor extra comfort. Het matras bestaat uit één geheel maar uiteraard kunt u zowel links als rechts kiezen uit de voor u geschikte hardheid.

 

 

 

VanBeek Viking Birka Multiflex verona1 blackViking Birka Multiflex
Bij de Birka Multiflex, een model dat veel comfort en interieur vreugde voor het geld geeft. De Birka multi flex onderscheid zich ten opzichte van de Birka flex omdat de Birka multi flex 3 motoren heeft, inplaats van 2 motoren. De derde motor is speciaal voor de nek verstelling om een boekje lezen of televisie kijken nog aangenamer te maken. Het matras heeft een 7 zone pocketverings kern. Ook heeft de Birka een schouderzone.

 

 

 

 

VanBeek Viking Sirius Continental Como2 light blueViking Sirius Continental
Bij de Sirius Continental boxspring ligt de matras los op de box. Dat is wat wij in Nederland gewend zijn. Sirius het midden model dat comfort en een goede prijs, ongeacht de voorkeur combineert.Alle bedden zijn opgemaakt met pocket verenin twee lagen voor individuele druk verlichting. Het matras heeft 5 zones en volgt de schouders, taille, heupen, dijen en voeten waarmee Sirius eengoede keuze voor mensen met bredere taille en heupen is.

 

 

 

 

VanBeek Viking Sirius Duoflex verona4 lightbrownViking Sirius Duoflex
Bij het Sirius Duo traploos, 2-motorig verstelbaar model van Viking is het matras geïntegreerd in de boxspring unit. Alle Sirius bedden zijn opgemaakt met pocket veren in twee lagen voor individuele drukverlichting. Het matras heeft vijf zones, schouders, taille, heupen, dijen en voeten, waarmee Sirius tot een goede keuze voor mensen met bredere taille en heupen maakt.

 

 

 

 

VanBeek Viking Phoenix verona6 redViking Phoenix
Met de Phoenix, krig je een beddat zich optimaal aan uw lichaam aan past, dit is Viking's meest flexibele bed ooit. Phoenix geeft u een anatomische 7 zone verdeling. Hiermee kunt u genieten van een maximum aan comfortongeacht of u op uw rug, zij of buik slaapt. Met het moderne zwevende ontwerp en de geïtegreede LED-verlichting onder elk van de poten hebben we een perfecte combinatie tussendesign en ligcomfort. De Phoenix is een model wat de matras en box in één vervaardigt.

 

 

 

VanBeek Viking Lafayette gebloemdViking Lafayette
Het exclusieve Lafayette model van Viking is een model met veel opties. U kunt kiezen uit 3, 5 of 7 comfortzones die bovendien naast elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast heeft u keuze uit maar liefst 29 verschillende kleuren. Met de unieke mogelijkheid om de hoes gemakkelijk te verwisselen krijgt u een bed met veel mogelijkheden. Omdat de hoes over het hele bed wordt getrokken kunt u desgewenst verschillende zones en hardheden in 1 bed kiezen. Perfect voor diegenen die andere eisen en wensen hebben qua comfort.

 

Proefliggen?

Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Viking Boxsprings, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.

 

Vraag meer informatie aan

 


Powered by Bengelmedia