VBB logo

Formesse - Bella Donna

Formesse Farbstapel 2013  RGBsmall WebZonder een hoeslaken zou zelfs het beste bed niet comfortabel aanvoelen. Slaapcomfort zit hem in details. Daarom werken wij bij van Beek Bedden alleen met de beste kwaliteit hoeslakens.

De hoeslakens van de Duitse linnengoedfabrikant Formesse zijn op het gebied van kwaliteit en comfort niet te overtreffen. De Rolls Royce onder de hoeslakens is de Formesse Bella Donna stretch. In dit Jersey hoeslaken zit 3% elasthan verwerkt waardoor deze lakens nóg rekbaarder zijn. Bovendien voelen ze heerlijk zacht.

Jersey wordt niet geweven maar gebreid, waardoor er een grote elasticiteit ontstaat. Het bed ziet er altijd strak en onberispelijk uit en u slaapt ongestoord, want het hoeslaken blijft perfect zitten. Jersey hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn wasbaar op 60 graden en compleet strijkvrij. Kwaliteit en comfort zijn absolute prioriteit bij het Bella Donna hoeslaken van Formesse. Daarnaast is dit hoeslaken in meer dan 50 verschillende kleuren te verkrijgen.


Powered by Bengelmedia