VBB logo

Hästens Topdekmatrassen

Voor een optimaal slaapcomfort op de Hästens bedden wordt het aangeraden om elke 5 tot 7 jaar het Hästens dekmatras te vervangen. Hierdoor zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw nachtrust en van uw bed optimaal blijft. Neem contact op met Van Beek Bedden als denk dat uw Hästens topdekmatras aan vervanging toe is. Uiteraard nemen wij bij aanschaf van een nieuwe uw oude dekmatras ter Recycling mee retour als u dat wilt. Mocht u twijfelen over de vervanging, dan kunnen wij hiervoor een gedegen advies geven.

Afmetingen
Alle dekmatrassen van Hästens hebben standaard een lengte van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Andere lengtes zijn mogelijk en aan te passen naar uw wensen. Neem voor de mogelijkheden en prijstarieven gerust contact met ons op.

Kleuren
De standaardkleur voor een Hästens is het alom geprezen ruitenblauw. Mocht u een andere kleur willen dan hebben wij hierin ook genoeg mogelijkheden. Alle Hästens Topdekmatrassen zijn in 14 kleuren leverbaar.

 

baddmadrass BV 250x200mm

 

Hästens BV dekmatras
Gevuld met verschillende lagen Katoen.


baddmadrass BJ 250x200mmHästens BJ dekmatras
Gevuld met verschillende lagen katoen,wol en paardenhaar..


baddmadrass BJX 250x200mmHästens BJX dekmatras
Gevuld met A klasse paardenhaar,katoen en wol..


baddmadrass BJX Luxury 250x200mmHästens BJX-Luxury dekmatras
Gevuld met verschillende lagen katoen, wol en paardenhaar van de hoogste kwaliteit.Meer over HästensInformatie aanvragen


Powered by Bengelmedia