VBB logo

HB Huis Collectie matrassen.

Onze Huis Collectie Pocketveer en Natuur latex Matrassen zijn er in vele soorten, maten, uitvoeringen en prijsklassen. Al jaren voldoen de Huiscollectie matrassen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden een uitstekend comfort. Kies uw Huiscollectie matras op maat naar comfortklasse, lichaamsgewicht, afdekmateriaal en afmeting.


HB Huis Collectie Ambassador pocketveer matras.

De matraskern is opgebouwd met een Comfortable Multipocketvering met midden versterkingen een schoudercomfortzone.
De 530-veren/m2 geven eenoptimale puntelasticiteit waardoor het lichaam perfect perfect ondersteund wordt. Door het gebruik van veertjes met verschillende draaddiktes wordt dit matras, verdeeld in 5 comfortzones die elk aangepast slaapcomfort bieden.
Boven en onderzijden zijn afgedekt met zuivere jute, met telkens 3-cm TALALY LATEX op basis van natuur rubber.
Deze combinatie zorgt voor een maximale flexibiliteit, gekoppeld aan een subliem ligcomfort.
Dubbel gebreide veloursstretch tijk op basis van katoen doorgestikt met wol en wildzijde, circa 700-gram/m2.

 

HB Huis Collectie Excellent Latex matras.
In de exclusief door van Beek Beek ontwikkelde EXCELLENT latexmatrassen worden uitsluitend topkwaliteit natuurlijke grondstoffen verwerkt op basis van natuurlatex. De EXCELLENT latex matrassen hebben een verfijnd netwerk van ventilatie kanalen, die in verschillende lagen in het matras zijn geplaatst. Verder onderscheiden deze matrassen door een goede vocht en warmteregulatie. Dit is te danken aan de open en onderling verbonden celstructuur. Alle EXCELLENT latex matrassen worden afgedekt met de edelste natuurlijke materialen zoals linnen, lamswol en zijn geschikt voor goed ventilerende vlakke en verstelbare matrasdragers. Alle EXCELLENT latex matrassen worden in verschillende diktes en hardheden gemaakt.

 

Meer over HB Huis CollectieInformatie aanvragen


Powered by Bengelmedia