VBB logo

Hypnos Matrassen

Handgemaakte matrassen van 100% natuurlijke materialen

Vakmanschap matrasDe matrassen van Hypnos worden op traditionele wijze handgemaakt waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen. Deze natuurlijke materialen worden los op de pocketveren gelegd. Een 100% katoenen hoes wordt door middel van ‘’side stitching‘’ met de hand vastgestikt aan de pocketveren. Het ligcomfort van Hypnos wordt bepaald door de keuze van het materiaal (wol, zijde, kasjmier, alpaca wol) en het aantal slagen van de pocketveer.

Hypnos is zo overtuigd van de levensduur en kwaliteit en biedt dan ook een volledige garantie van 10 jaar op alle matrassen. Door het gebruik van de natuurlijke en duurzame materialen zijn de matrassen tevens recyclebaar.

Om te kijken welk matras het beste bij u past nodigen we u van harte uit bij ons in de winkel.

 

Affinity Cashmere
Doorsnede Affinity CashmereDit ondersteunende matras is voorzien van het ReActive™ 9-slags pocketveersysteem. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van uw lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om uw rug te ontlasten en u zo ontspannen mogelijk te laten slapen. Kies uit een medium, firm of extra firm comfortklasse.

Op maat gemaakt en voorzien van 3 rijen “side-stitching” voor extra steun van rand tot rand en voor een langdurig comfortabel en ondersteunend gevoel.

Affinity Alpaca
Doorsnede Affinity AlpacaDit handgemaakte matras is gevuld met natuurlijke, zachte en ademende lagen van alpaca, wol, katoen en Solotex™ en wordt geleverd in een medium, firm of extra firm comfortklasse. Het gepatenteerde ReActive™ 9-slags pocketveersysteem zorgt voor perfecte ondersteuning. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van uw lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om uw rug te ontlasten.

Op maat gemaakt en voorzien van 3 rijen “side-stitching” voor extra steun van rand tot rand en voor een langdurig comfortabel en ondersteunend gevoel.

 

Meditation
Doorsnede MeditationDit luxe matras is voorzien van het ReActive ™ 8 slags pocketveersysteem. Elke ReActive ™ pocketveer heeft 8 actieve wendingen die onafhankelijk en actief de vorm- en gewichtsverdeling detecteert en zo ondersteuning biedt precies waar u en uw partner het nodig hebben. Op maat gemaakt met 2 rijen ‘’side-stitching’’ voor extra ondersteuning van rand tot rand en met de hand getuft voor een lange levensduur.

 

 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Hypnos Matrassen, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

Vraag meer informatie aan

 


Powered by Bengelmedia