VBB logo

Viking Topmatrassen

Een topmatras is belangrijk voor een goede nachtrust. Het zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt en dat uw lichaam kan ademen. De verschillende modellen hebben ieder andere eigenschappen. Kiest u bijvoorbeeld voor een BLU topmatras, dan zult u het aangename gevoel van natuurlatex ervaren. Dit beschermt u tegen vocht en overmatige hitte en heeft tevens een lange levensduur. Katoen voor de warme zomers en wol voor koude winterdagen. Bekijk onderstaand de modellen topmatrassen die wij in ons assortiment hebben. Kom langs in de showroom en kies uw eigen topper!

Supersoft
Viking supersoftHet Supersoft topmatras heeft een kern van super zacht en zeer elastisch koudschuim. Dit zorgt ervoor dat u een heerlijk comfortabele slaaphouding heeft.. De comfortlaag bestaat uit luchtige 4-kamer holle polyester vezels die zeer efficiënt vocht en warmte afvoeren. Dit topmatras kan worden gestoffeerd in de stof van uw bed. Ook verkrijgbaar in onze “flex”uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

SL
Viking slDe SL topmatras heeft een kern van gesegmenteerde zones, geperforeerde natuurlatex wat zich perfect naar uw lichaam vormt. De comfortlaag bestaat uit luchtige 4-kamer holle vezels die er voor zorgt dat vocht en warmte efficiënt worden afgevoerd. Dit topmatras kan worden gestoffeerd passend bij de stof van uw bed.. Ook verkrijgbaar in onze “flex”uitvoering voor een verstelbaar bed.

DL
DL vikingEen uitstekend ademend topmatras door de verschillende natuurlatex zones, die zich perfect aan de vorm van uw lichaam aanpassen. Daarnaast zorgt dit topmatras voor een optimale drukverdeling. De DL topmatras heeft een extra comfortlaag wat niet alleen zorgt voor de afvoer van overmatige hitte en vocht maar ook de groei van mijt, fungus en bacteriën tegengaat. Dit topmatras kan worden gestoffeerd in de kleur passend bij uw bed en is ook verkrijgbaar in onze “flex”uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

BLU
viking bluKatoen, latex en wol maken de BLU topmatras tot één van onze meest luxe topmatrassen van Viking. Het koele katoen aan de ene kant voor warme zomers en het warme wol aan de andere kant voor koude winterdagen. U hoeft de topmatras enkel nog te keren. De kern van ademende natuurlatex heeft een zeer lange levensduur en beschermt tevens tegen vocht en overmatige hitte. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed. Ook verkrijgbaar in “flex” uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

Tagel
Viking tagelOp een Tagel topmatras slaapt u uitstekend op geheel natuurlijke materialen. De Tagel is gemaakt van katoen, wol en echt paardenhaar. Net als de BLU kan dit topmatras worden gekeerd om te kiezen voor de koele zomer-of warme winterzijde. De topmatras kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed en is ook verkrijgbaar in “flex” uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

DL Talalay
Viking talalayDe DL Talalay topmatras van Viking heeft een kern van speciaal talalay latex wat zich perfect naar uw lichaam vorm. De elasticiteit van talalay latex is onevenaarbaar en de open celstructuur zorgt voor een perfecte vocht- en lucht regulering. Ook dit matras is verkrijgbaar in een stof die bij uw bed past en in de "flex" uitvoering,


BLU Talalay
Viking blu talalayDe Blue Talalay bestaat uit katoen, talalay latex en wol en behoort net als de BLU topmatras tot de luxere topmatrassen van Viking. Het koele katoen aan de ene kant is heerlijk voor de warme zomers en de warme wol aan de andere kant voor de koude winterdagen. Enkel keren van de matras is voldoende. De kern van de topmatras heeft een lange levensduur en beschermt tegen vocht en overmatige hitte.

Flex
Viking flexDe supersoft, SL, DL, Tagel en de BLU topmatrassen zijn verkrijgbaar in een “flex” uitvoering. Hiermee kunt u een kant van uw matras verhogen of verlagen zonder de andere kant te belasten. Dit topmatras kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed.

 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Viking topmatrassen, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

 

Vraag meer informatie aan

 

 


Powered by Bengelmedia