VBB logo

Service

Bij Beddenspeciaalzaak van Beek staat service al ruim 50 jaar hoog in het vaandel. Dat begint al bij het eerste bezoek aan onze showroom. We adviseren u graag over wat voor u het beste bed met de daarbij behorende accessoires is. Ook is het mogelijk om u thuis te laten voorlichten!

Wij zijn gespecialiseerd in medisch verantwoorde en individueel op maat gemaakte slaapsystemen, met bijbehorende meubels en bedtextiel. U vindt bij ons ook een groot assortiment orthopedische hoofdkussens, wollen en synthetische dekbedden, Donsdekbedden en Donskussens welke wij persoonlijk met 2-jaar navul Garantie voor u maken in ons eigen Donsatelier!

Alle bedden worden uiteraard gratis thuis bezorgd en geïnstalleerd door onze eigen vakmensen, ( m.u.v. de eilanden) en wij nemen uiteraard ook alle verpakkingsmaterialen mee, zodat u letterlijk in een gespreid bedje komt. Natuurlijk zorgen wij ook voor een kosteloze en verantwoorde afvoer van uw oude bed. Ook is het mogelijk om uw bestelling te reserveren voor latere levering op afroep!

Bij vragen over service of andere wensen of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, door onderstaand formulier in te vullen of te bellen: 055-5220540 of te mailen naar info@vanbeek-bedden.nl

Serviceformulier

* Verplichte velden.
Aankoopbon toevoegen
Size limit for each file is 2.00 MB


  Meer informatie over de service die wij bieden kunt u vinden in onderstaande artikelen:

  • Hästens Service
  • Vervanging Dekmatras
  • Hulp bij Verhuizen!
  • Een Slaap-Systeem in Bruikleen!
  • Gratis Afvoer van Uw Oude Bed
  • Levering op Afroep

  Ook GRATIS advies bij u thuis indien u dat wenst.

  Hästens service

  Wij zijn al ruim 20 jaar een Officieel door Hästens Gecertificeerd Verkoop punt. Tevens hebben wij een bij Hästens Zweden opgeleid technisch monteur in dienst die u als u een keer een storing of een ander probleempje heeft dit snel voor u kan oplossen.

  Ook al heeft u uw Hästens bed niet bij ons gekocht is dat voor ons geen enkel probleem.

  Deze service is, als deze binnen de garantie termijnen valt of wanneer wij opdracht hebben van Hästens Zweden, gratis. De service die buiten de garanties van Hästens vallen kunnen wij uiteraard ook voor u oplossen.

  Vervanging dekmatras
  Vervang nu uw dekmatras voor nog beter ligcomfort.

  Wij adviseren u om na ca. 7- 8 jaar uw dekmatras te vervangen voor een nieuwe. Het vervangen van uw dekmatras verbetert het ligcomfort en ook vanuit hygiënisch oogpunt adviseren wij u uw dekmatras regelmatig te vervangen.

  Het dekmatras wordt uiteraard zonder extra kosten bij u thuis bezorgd!

  Hulp bij verhuizen
  Een verhuizing levert vaak nogal wat organisatorische problemen op. Er is veel te regelen en veel te doen. Een boxspring of slaapkamer demonteren en weer perfect installeren is niet zo eenvoudig. Op verzoek helpen wij, tegen uurtarief, u daar graag bij. Zo bent u van die zorg verlost en weten wij bovendien dat u in uw nieuwe huis weer tevreden bent over de door van Beek geleverde producten. Uiteraard zijn wij geen verhuisbedrijf en beperkt onze service zich tot de genoemde demontage en installatie van de door van Beek geleverde Bedden en Slaapkamermeubels.

  Een slaap-systeem in bruikleen
  Het kan zijn dat uw nieuwe bed een levertijd heeft en dus pas later geleverd kan worden. Om die periode toch goed te kunnen slapen, kan van Beek u tijdelijk een slaap-systeem in bruikleen leveren. Zo kunt u toch al zeer snel van een goede nachtrust genieten. Als dan het door u bestelde bed binnen is, plaatsen wij uw nieuwe bed en nemen het in bruikleen geplaatste bed weer mee.

  Gratis afvoer van uw oude bed
  Gelijktijdig met de levering van uw nieuwe bed, wilt u waarschijnlijk van uw oude spullen af. Dit is geen probleem bij van Beek. Wij zorgen voor een kosteloze en verantwoorde afvoer van uw oude bed, matras of meubel. Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen ook mee.

  Levering op afroep
  Wist u dat wij uw gekochte slaap combinatie ook op afroep kunnen leveren. Als u gaat verbouwen of verhuizen is het voor u vaak niet exact te zeggen wanneer de aflevering kan plaats vinden. Voor ons is dit geen enkel probleem, wij reserveren alles voor u en u bepaalt waar en wanneer de aflevering zal plaats vinden!


  Powered by Bengelmedia