Abyss & Habidecor badtextiel

Het Portugese familiebedrijf Abyss & Habidecor is een wereldmerk als het gaat om luxe of als u op zoek bent naar zeer exclusieve kwaliteit. De collectie van Abyss bestaat uit een breed aanbod van handdoeken, badjassen en badmatten, gemaakt van de allermooiste Egyptische katoen. De enorme diversiteit in kleuren, stijlen en dessins zorgt voor bijna oneindige keuzemogelijkheden waarmee u eindeloos kunt combineren. De schoonheid zit daarbij vooral in het detail en de kleurenpracht.

Alle producten van Abyss worden zorgvuldig gemaakt met behulp van zogenoemde tuf machines. Door het tweedraads garen zijnde handdoeken niet alleen uiterst zacht, maar is ook het absorptievermogen subliem. Hiernaast is het textiel van Abyss zeer kleurvast en chloor en UV bestendig. Mocht uw keuze er toch niet bijzitten, dan biedt Abyss & Habidecor bijna ongekende mogelijkheid in het vervaardigen van maatwerk Een borduring, een handdoek in een andere maat, een speciale vorm badmat op basis van een sjabloon of een badjas in een andere kleur, lengte of maat? Vrijwel alles is mogelijk.

Badjassen en badmatten

Handdoeken

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.