Service

Bij Beddenspeciaalzaak van Beek staat service al ruim 50 jaar hoog in het vaandel. Dat begint al bij het eerste bezoek aan onze showroom. We adviseren u graag over wat voor u het beste bed met de daarbij behorende accessoires is. Ook is het mogelijk om u thuis te laten voorlichten!

Wij zijn gespecialiseerd in medisch verantwoorde en individueel op maat gemaakte slaapsystemen, met bijbehorende meubels en bedtextiel. U vindt bij ons ook een groot assortiment orthopedische hoofdkussens, wollen en synthetische dekbedden, donsdekbedden en donskussens welke wij persoonlijk met 2-jaar navul garantie voor u maken in ons eigen Donsatelier!

Alle bedden worden uiteraard gratis* thuis bezorgd en geïnstalleerd door onze eigen vakmensen, (m.u.v. de Waddeneilanden) en wij nemen uiteraard ook alle verpakkingsmaterialen mee, zodat u letterlijk in een gespreid bedje komt. Natuurlijk zorgen wij ook voor een kosteloze en verantwoorde afvoer van uw oude bed. Ook is het mogelijk om uw bestelling te reserveren voor latere levering op afroep!* (Vraag naar de voorwaarden)

Bij vragen over service of andere wensen of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, door onderstaand formulier in te vullen of te bellen: 055 52 20 540 of te mailen naar info@vanbeek-bedden.nl

Serviceformulier

    Aankoopbon toevoegen

    Rondleiding door
    de winkel

    Na uw bezoek aan onze site, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze zaak in Apeldoorn!