Hästens dekmatrassen

Voor een optimaal slaapcomfort op de Hästens bedden wordt het aangeraden om elke 5 tot 7 jaar het Hästens dekmatras te vervangen. Hierdoor zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw nachtrust en van uw bed optimaal blijft. Neem contact op met Van Beek Bedden als denk dat uw Hästens topdekmatras aan vervanging toe is. Uiteraard nemen wij bij aanschaf van een nieuwe uw oude dekmatras ter Recycling mee retour als u dat wilt. Mocht u twijfelen over de vervanging, dan kunnen wij hiervoor een gedegen advies geven.

Afmetingen
Alle dekmatrassen van Hästens hebben standaard een lengte van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Andere lengtes zijn mogelijk en aan te passen naar uw wensen. Neem voor de mogelijkheden en prijstarieven gerust contact met ons op.

Kleuren
De standaardkleur voor een Hästens is het alom geprezen ruitenblauw. Mocht u een andere kleur willen dan hebben wij hierin ook genoeg mogelijkheden. Alle Hästens topdekmatrassen zijn in 14 kleuren leverbaar.

BJX-Luxury dekmatras
Gevuld met verschillende lagen katoen, wol en paardenhaar van de hoogste kwaliteit.

BJX dekmatras
Gevuld met A klasse paardenhaar, katoen en wol.

BJ dekmatras
Gevuld met verschillende lagen katoen, wol en paardenhaar.

BV dekmatras
Gevuld met verschillende lagen katoen.

Service

  • Gratis bezorging in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Gratis afvoeren van uw oude topmatras tbv recycling
  • Gratis Check up van uw Hästens bed indien gewenst

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.