Hästens matrassen

Hästens maakt uitsluitend gebruik van de kwalitatief meest hoogwaardige, duurzaam geproduceerde en ethisch ingekochte materialen – materialen die kunnen worden hergebruikt en opnieuw kunnen worden opgeëist door de natuur.

2000T matras

Hästens 2000T is een van de meest exclusieve bedden van Hästens. De nadruk ligt op de vele details en het unieke ontwerp. Het is waar dromen van gemaakt zijn.

Herlewing matras

De Hästens Herlewing kenmerkt zich door zijn enorme flexibiliteit en uitzonderlijke zachtheid. Het is een compleet natuurlijke aanvulling op de Hästens lijn van continentale bedden. Als u uit bent op het best denkbare slaapcomfort, dan is dit zeer waarschijnlijk hét bed voor u.

Eala matras

De Hästens Eala is erop gericht u met recht schitterende ochtenden te bezorgen. Prachtige ochtenden komen voort uit een heerlijke nachtrust. Dit is het middenklasse continentale bed dat bekend staat om een groot vermogen tot beweging.

Maranga matras

De Hästens Maranga is handmatig gevuld met duurzaam paardenhaar en zorgvuldig uitgezochte natuurlijke materialen. Ook is de Hästens Maranga is een uiterst volgzaam bed. Door het unieke gepatenteerde veersysteem, de zorgvuldig gekozen natuurlijke materialen en het met de hand ingevoerde paardenhaar ademt de Maranga. De handgrepen aan de zijkanten van de Maranga en de stretchovertrek zorgen ervoor dat uw nachtrust en slaapcomfort naar een ongekend niveau wordt gebracht.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.