HB Huis Collectie donsdekbedden uit eigen atelier

Er is heel veel verschil in kwaliteit binnen de dons soorten. Je zou kunnen zeggen; alle dons is geen dons! Wij importeren zelf de dons uit koude gebieden, zoals Hongarije en andere Oost Europese landen. Deze dons is heel veerkrachtig en de isolatiewaarde is hierdoor erg hoog.  Al onze hoofdkussens en dekbedden worden in eigen atelier gemaakt. Wij staan dan ook garant dat u alleen de aller beste kwaliteit dons met bijbehorende tijk geleverd krijgt.

Niet alle dons leent zich voor het vullen van donskussens en donsdekbedden. De ganzen waar wij het dons van verwerken worden met speciaal voedsel en op kleinere boerderijen grootgebracht.

Wij werken veel met hand geraapte scharrel dons, afkomstig uit de nesten en van het dier als deze in de rui is. Alle door ons verwerkte dons wordt ook op een milieuvriendelijke manier met natuurlijke was middelen gereinigd, zonder chemicaliën! Ook maken wij alle dekbedden en kussens met een speciaal anti-allergisch dons, voor mensen die over gevoelig zijn voor veren, dons, huisstofmijt, graspollen enz.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.