Auping kussens

Niets zo heerlijk als je hoofd na een lange dag op het kussen leggen. Tenminste, als je het juiste hoofdkussen hebt dat bij jou past. In de winkel staat de slaapadviseur voor jou klaar om te zien welk kussen het beste past bij jouw slaaphouding en voorkeuren. Auping heeft 3 hoofdkussens: de Cloud – een mooi vormvast kussen met optimale ondersteuning -, de Auping Nest – een licht en ventilerend kussen-, en de Dew – een stevig kussen. Alle kussens zijn geschikt voor mensen met (huisstofmijt-)allergieën.

Dew kussen

Houd je ervan om je hoofdkussen lekker op te schudden, maar wil je geen donzen kussen? Dan is Auping Dew een fijne keuze voor jou. Dit veerkrachtige kussen kan je kneden en vormen naar jouw wensen en is makkelijk zachter of steviger te maken met behulp van een vulopening.

Nest kussen

Ben je op zoek naar een donzen hoofdkussen waar je heerlijk in weg kan zakken? Auping Nest is een licht en ventilerend kussen, gevuld met een mix van ganzen- en eendendons. Op te kloppen naar wens en aan te passen in volume door een speciale vulopening.

Cloud kussen

Houd je van een hoofdkussen dat tijdens het dromen z’n vorm behoudt? Auping Cloud is een zacht en flexibel hoofdkussen van natuurlatex dat altijd in vorm blijft en daarmee iedere nacht een optimale ondersteuning biedt.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.