Auping dekbedden

Auping heeft 3 dekbedden: de Dew, de Cloud en de Nest, in drie uitvoeringen: een zomerdekbed, een lente/herfstdekbed en een 4-seizoenendekbed. De Dew is lekker zwaar en voelt als een warme omhelzing. Auping Cloud is lekker licht en luchtig, van 100% dons. En de Nest is gevuld met 100% gerecycled ganzen- en eendendons.

Dew polyesther dekbed

Een Auping dekbed dat je geborgenheid geeft, terwijl je lekker koel blijft tijdens warme zomernachten. Met een vulling van premium polyester vezels valt dit dekbed om je heen als een zachte omhelzing. Dit Auping Dew zomerdekbed is gemaakt van 100% hypoallergene materialen. Het is dus heel geschikt voor mensen

Ook leverbaar als enkel dekbed.

Nest donzen dekbed

Houd je van een licht donzen dekbed dat zacht over je heen valt? Dit Auping Nest lente-/herfstdekbed is gevuld met een fijne mix van 90% ganzen- en eendendons, waardoor het dekbed perfect isoleert en ademt. Zo slaap jij het hele jaar door heerlijk comfortabel. De buitenkant is gemaakt van 100% biologisch…

Ook leverbaar als enkel dekbed.

Cloud ganzendons dekbed

Dit premium 4-seizoenendekbed is gevuld met 100% Mazurisch ganzendons, een extreem ventilerend materiaal. Het dekbed bestaat uit een zomer- en een lente-/herfstdekbed die je eenvoudig aan elkaar kunt knopen als het buiten kouder wordt. De zachte buitenkant is gemaakt van organisch katoen.

Ook leverbaar als enkel dekbed.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.