Pullman boxsprings

George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. De boxsprings van Pullman geven nog altijd een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur. Deze veert namelijk over het totale bedoppervlak mee, dus ook de zijkanten. Hierdoor hebben de boxsprings van Pullman een bijkomend voordeel dat deze uitstekend ventileren. Pullman boxsprings worden gemaakt van comfortabele, hoogwaardige materialen. Kom snel langs in onze showroom en ervaar zelf hoe comfortabel u ligt op een Pullman boxspring.

De volgende modellen kunnen geleverd worden in combinatie met alle Silverline en Goldline matrassen, stoffen en accessoires:
Seattle, Ottowa, Nashville, Charlotte, Belleville, Detroit, Orlando, Cleveland, Virginia, Madison, Aspen en Memphis.

Pullman Express Leeds

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat.

De Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. Het strakke hoofdbord Pullman Express Leeds heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de boxspring.

Verkrijgbaar vanaf: € 2.599

Pullman Express Liverpool

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat.

De Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. Het robuuste hoofdbord Pullman Express Liverpool heeft een hoogte van ca. 112 cm en is aan beide zijden 6 cm breder dan de maat van de boxspring.

Verkrijgbaar vanaf: € 2.799

Pullman Express London

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat.

De Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. Het eigentijdse, klassieke hoofdbord Pullman Express London heeft een hoogte van ca. 116 cm en is aan beide zijden 22 cm breder dan de maat van de boxspring.

Verkrijgbaar vanaf: € 2.999

Pullman Boxspring Seattle

De Pullman Seattle heeft een luxe afwerking met wyber patroon. Pullman Seattle bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Seattle.

Hoofdbord Seattle is ca. 125 cm hoog, ca. 13 cm breed en aan beide zijden 10 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Ottowa

De Pullman Ottawa heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met een vakstructuur. Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Ottowa.

Het hoofdbord Ottawa is ca. 110 cm hoog, ca. 12 cm dik en de breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Nashville

Pullman Nashville heeft een luxueus hoofdbord met verticale banen.

Hoofdbord Nashville is ca. 120 cm hoog, ca. 15 cm dik en aan beide zijden 22 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Charlotte

De elegante Pullman Charlotte heeft een rijk hoofdbord met oren. Een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Pullman

Het hoofdbord Charlotte heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat. Aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Belleville

De Pullman Belleville is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

Het hoofdbord Belleville heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Pullman Boxspring Detroit

De Pullman Detroit is een modern hoofdbord dat zich kenmerkt door slanke en zachte lijnen. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder vele schuine daken zal passen.

Hoofdbord Detroit heeft een hoogte van ca. 110 cm (optioneel ca. 95 cm) cm en is ca. 9 cm dik. Standaard is de breedte gelijk aan de bedmaat. Optioneel aan beide zijden 10 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Orlando

De Pullman boxspring Orlando heeft een horizontale lijn in het hoofdbord en een zachte, rustgevende uitstraling. In onze winkel hebben we de Orlando staan met 2 vaste Goldline boxsprings, Goldline master matrassen en het hoofdbord Orlando. Het hoofdbord Orlando is ca. 118 cm hoog, ca. 13 cm dik en is aan beide zijden 12 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Cleveland

De Pullman Cleveland heeft een robuust hoofdbord met bies. In onze showroom staat de Pullman Cleveland met elektrisch verstelbare Goldline boxsprings, gestoffeerde Goldline Allure matrassen en een comforttopper Goldline natuurlatex.

Hoofdbord Cleveland is ca. 120 cm hoog (optioneel 95 cm), ca. 16 cm dik en aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Virginia

De Pullman Virginia heeft een prachtig kader om het hoofdbord dat op een schilderij lijkt.

Hoofdbord Virginia is ca. 117 cm hoog, ca. 12 cm dik en is aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat.

Pullman Boxspring Madison

Pullman Madison heeft het ultieme hoofdbord. Volumineus en modern, een echte eyecatcher voor in de slaapkamer.

Het hoofdbord Madison is in verschillende hoogtes en breedtes beschikbaar. Dit hangt af van het aantal gekozen blokken in het hoofdbord; 8, 14 of 20 blokken.

Pullman Boxspring Aspen

Elegant, Luxueus en Comfortabel

Dit groteske, volumineuze hoofdbord is een echte eye-catcher in de slaapkamer! Niet alleen nodigt de comfortabele uitstraling uit om gelijk het bed in te duiken, het imposante hoofdbord geeft een luxueuze en elegante uitstraling aan uw slaapkamer. Alsof u elke nacht in een design-hotel overnacht.
Hoofdbord Aspen heeft een totale hoogte van ca. 117 cm. Aan beide zijden 30 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding kunt u kiezen uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

Pullman Boxspring Memphis

Het zit hem in de details!

Bij het ontwerpen van de Pullman Original hoofdborden hebben onze designers zich laten inspireren door Scandinavisch design. Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het strakke en luchtige design wordt doorgetrokken naar de boxen door de slanke pootjes terug te laten komen.

Hoofdbord Memphis heeft een totale hoogte van ca. 112 cm (incl. 12 cm voetelement). Aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding heeft u keuze uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

 

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.