Historie

Wij van Beddenspeciaalzaak van Beek hebben al ruim 50 jaar ervaring en wij zijn een gespecialiseerde Beddenspeciaalzaak in Apeldoorn. Dit is vrij uitzonderlijk, want in de jaren 70 werden de meeste bedden namelijk nog in een woninginrichtingszaak gekocht en werd een slaapkamer gezien als sluitpost op de aanschaf van de inrichting in je huis. De meeste bedden werden dan ook verkocht onder het mom van “als ik naar bed ga heb ik toch mijn ogen dicht”. Ook werd in die tijd al snel gezegd dat een bed hard moest zijn, omdat je dan niet doorzakte en niet in een kuil kwam te liggen.

Henk van Beek noemde dit het ‘sprookje’ van het harde bed. Een menselijk lichaam is ook niet vlak en recht als een plankje. Daarom heeft hij in 1970 de overstap gemaakt vanuit de meubelmakerij naar het beddenvak. Samen met zijn vrouw Coby is Henk de zaak in Apeldoorn begonnen.

Hij wilde het maatwerk en de service die werd geboden in de meubelmakerij ook overdragen in het beddenvak en dat is goed gelukt! Bij Beddenspeciaalzaak van Beek wordt veel tijd besteed aan het geven van goede voorlichting zodat iedereen het voor hem of haar perfecte bed aanschaft. Alle medewerkers zijn goed geschoold en worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze geheel bij blijven met alle veranderingen. Ook wordt er veel tijd en energie gestoken in het monteren en plaatsen van de bedden bij de klant thuis, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun nieuwe bed. Bij Beddenspeciaalzaak van Beek wordt dan ook gezegd dat het woordje “SERVICE” met hoofdletters geschreven mag worden.

Wilco van Beek, zoon van Henk en Coby, is na het afronden van zijn opleiding en elders ervaring op te hebben gedaan ook in de zaak begonnen. In 2012 heeft hij de zaak overgenomen van zijn ouders. Kortom, Beddenspeciaalzaak van Beek is een gepassioneerd familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Kom langs in onze winkel

Na uw bezoek aan onze site, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze zaak in Apeldoorn!

Rondleiding door
de winkel

Na uw bezoek aan onze site, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze zaak in Apeldoorn!