Christian Fischbacher

Al zes generaties lang brengt Christian Fischbacher exclusieve textielcollecties op de markt. De link tussen traditie en het hedendaagse is de uitdaging waar Fischbacher voor staat. De ontwerpers zijn bepalend voor de ontwikkeling van de unieke collecties. Volgens Europese ambachtelijke traditie schilderen zij hun originele ontwerpen eerst met de hand om ze daarna in te kleuren. De stoffen vertellen verhalen uit verschillende werelden.

Van uitbundige, kleurige patronen tot rustiger dessins en kleurstellingen. Ze creëren allemaal een andere sfeer, waardoor u de sfeer in uw slaapkamer eenvoudig kunt transformeren.

De collectie bedtextiel van Fischbacher kenmerkt zich door eigentijdse, creatieve ontwerpen op katoen en katoensatijn van de allerhoogste kwaliteit. Dit bekende Zwitserse merk biedt ook een enorm grote keus op het gebied van uni-kleuren.

Alle bestellingen worden apart in behandeling genomen en worden geproduceerd in het atelier van Fischbacher in Zwitserland. In alle door u gewenste maten, dus ook uitzonderlijke maten. Van dekbedovertrekken met knoopsluitingen of ritssluitingen tot aparte maten hoeslakens en slopen. Alles wordt met Zwitserse precisie tot in de puntjes verzorgt.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.