Auping topmatrassen

En topper, of topmatras, is de bovenste laag van een boxspring. Een boxspringmatras combineer je altijd met een topmatras voor optimaal comfort. Auping gebruikt de beste materialen die zorgen voor goede vochtafvoer. Alle Auping topmatrassen hebben een afritsbare tijk die je eenvoudig kunt wassen. Er zijn drie toppers: van 7, 8 of 10 cm dik. Kom proefliggen in de winkel om te ervaren welke jij het prettigst vindt.

Eenpersoons Comfort topper

De eenpersoons Comfort topper is een ventilerende topper met een medium zacht liggevoel. De onderkant is gemaakt van 100% polyester voor extra ventilatie. Je kunt kiezen voor een afritsbare hoes die je kunt wassen. Combineer de Comfort topper met de Original boxspring en de Criade boxspring.

Eenpersoons Comfort Deluxe topper

De eenpersoons Deluxe topper is een veerkrachtige topper die heerlijk zacht ligt. Combineer deze eenpersoons Deluxe topper met de Original boxspring en de Criade boxspring. De Deluxe topper eenpersoons wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare hoes.

Eenpersoons Prestige topper

De eenpersoons Prestige topper van Auping biedt een ultiem liggevoel door gebruik van kwalitatieve materialen. Deze topper onderscheidt zich in comfort door de superieure veerkracht en vochtregulatie. Deze topper voor de Original boxspring en de Criade boxspring is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Alle 3 de varianten zijn standaard voorzien van een afritsbare, wasbare bovenkant.

Tweepersoons Comfort topper

De tweepersoons Auping Comfort topper is een ventilerende topper met een medium zacht liggevoel. De onderkant van de topper is gemaakt van ademend materiaal voor extra ventilatie. Je kunt kiezen voor een afritsbare, wasbare hoes. De Comfort topper kan je combineren met de Original boxspring en de Criade boxspring.

Tweepersoons Comfort Deluxe topper

De Auping Deluxe topper tweepersoons is een veerkrachtige topper met een zacht liggevoel. Deze Deluxe topper kun je combineren met de Original boxspring en de Criade boxspring en wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare hoes.

Tweepersoons Prestige topper

De Auping Prestige topper tweepersoons is een veerkrachtige topper met een zacht liggevoel. Deze Deluxe topper kun je combineren met de Original boxspring en de Criade boxspring en wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare hoes.

Tweepersoons Comfort splittopper

De Auping Comfort splittopper is een ventilerende topper met een medium zacht liggevoel. Een splittopper is handig bij een verstelbare boxspring. Je kunt dan de bodems afzonderlijk van elkaar verstellen. De Comfort splittopper kan je combineren met de Original boxspring en de Criade boxspring.

Tweepersoons Comfort Deluxe splittopper

De Auping De luxe splittopper is een veerkrachtige splittopper met een zacht liggevoel. Deze Deluxe splittopper kun je combineren met een verstelbare Original boxspring en een verstelbare Criade boxspring.  

Tweepersoons Prestige splittopper

De Prestige splittopper van Auping is een topper met ultiem liggevoel door de hoogwaardige materialen. De splittopper heeft een split aan de bovenkant zodat je de bodems van je verstelbare boxspring afzonderlijk van elkaar kunt verstellen. Er zijn 3 types van deze splittopper Prestige voor de Original boxspring en de Criade boxspring.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.