Celso de Lemos

Ervaar pure luxe met het bedtextiel van Celso de Lemos. Deze prachtige collectie dekbedovertrekken en bedspreien wordt geproduceerd in hartje Portugal.

Voor het bedtextiel wordt gebruik gemaakt van de allerfijnste Egyptische Giza ELS-katoen. Deze katoenvezels zijn lang, dun en uiterst sterk. Kortom: de beste garen die er gebruikt kunnen worden voor bedtextiel.

Alle producten van Celso de Lemos worden met de hand afgewerkt en kunnen op al uw wensen worden afgestemd.

Dekbedovertrek Lua

Lua staat voor de maan, een sterk symbool voor de nacht. Een rustig, maar sterk Jacquard dekbedovertrek dat verkrijgbaar is in 4 prachtige basiskleuren.

Jacquard satijn – 100% Egyptisch katoen Giza ELS

Dekbedvertrek Secret

Basis, maar toch pure luxe. Dit maakt de Secret hét geheim van de Celso de Lemos collectie. De Secret is verkrijgbaar in 19 prachtige kleuren die matchen bij iedere stemming en bij elk interieur.

Dit satijn voelt zo zacht als zijde doordat deze geweven is met de extra lange garen van het zeldzame Egypthische Giza katoen. Met een treadcount van 700 is dit het meest luxe en zachte textiel verkrijgbaar op de markt.

Verkrijgbaar in een strakke afwerking of met een volant rondom.

Satijn – 100% Egyptisch katoen Giza ELS

Bedsprei Balade

De Balade is een prachtig gebreide bedsprei wat overal en altijd past. De Balade is verkrijgbaar in veel kleuren.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.