Kuperus topmatrassen

Op het gebied van topmatrassen biedt Kuperus u veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit veel verschillende topmatrasvarianten. Belangrijk, want een topmatras is in grote mate bepalend voor het ligcomfort en de uitstraling van uw complete bed. Elke topmatras kan gecombineerd worden met elke boxspring.

In onderstaand overzicht worden twee belangrijke onderscheidende aspecten uitgelicht. Te weten, de hardheid van de topmatras en de mate van contourvorming, ook wel nesting genoemd. Nesting ontstaat wanneer het materiaal van de topmatras zich gaat vormen naar de contouren van uw lichaam. De kans op nesting is groter bij het gebruik van natuurlijke materialen.

Heerlijk voor het liggevoel, misschien wat minder mooi ten aanzien van de vormvastheid van de topmatras. Goed om hiermee rekening te houden met het maken van uw keuze. Uw Kuperus adviseur adviseert u graag.

Alexia topper

Topmatras Alexia heeft een kern van 5 centimeter hoge pocketveertjes, afgedekt met katoen, wol en paardenhaar.

Göteborg topper

Topmatras Göteborg heeft een kern van 5 centimeter hoge pocketveertjes.

Hammerfest topper

Topmatras Hammerfest heeft een kern van 1500 gram speciaal behandeld paardenhaar per vierkante meter.

Trondheim topper

Topmatras Trondheim heeft een kern van natuurlatex en is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.