Auping accessoires

Ronde poef

Een ronde poef is een veelzijdige accessoire voor de slaapkamer. De poef kan gebruikt worden als nachtkastje of bijzettafeltje. Of om even op te zitten als je je schoenen aan trekt bijvoorbeeld.

Leaving Kussens

Elke Leaving kussen is uniek in materiaal en kleurcombinatie en gemaakt uit twee verschillende reststoffen en een contrasterende sierbies. Kleuren en stoffen zijn afhankelijk van welke reststoffen aanwezig zijn in het Auping naaiatelier.

Pixel nachtkastje

Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van de typische Auping materialen hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje.

Bedlampen

Met een Auping bedlampje geef je nog meer sfeer aan je slaapkamer. Lees nog even rustig een boek voor het slapen gaan of stap ’s nachts veilig uit bed met subtiel licht van het bedlampje.

Auping heeft 3 bedlampjes in het assortiment: voor de Criade boxspring, de Kiruna en Original boxspring en voor het Royal bed (afbeelding).

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.