Auping ledikanten

Auping heeft 5 bedden in het assortiment. Van de echte designklassieker Auronde tot de nieuwste aanwinst, de Noa. Een Scandinavisch ontwerp met een sierlijk karakter. Of ga voor de Essential, het meest duurzame bed van Auping, het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Elk Auping bed kun je helemaal naar wens personaliseren.

Auronde bed

De Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout. Het design was in de jaren 70 revolutionair en nu nog altijd tijdloos door de vorm en kleur.

Dutch Design

De Nederlandse ontwerper Frans de la Haye heeft in 1973 de Auronde ontworpen. “Ik wilde een bed maken dat lang goed bleef (veel bedden waren gemaakt van spaanplaat dat snel beschadigde) en dat makkelijk uit- en in elkaar te zetten is.” Daarom koos hij voor beukenhout en bedacht hij de kenmerkende aluminium verbindingsdelen, die een belangrijk onderdeel vormen van het ontwerp.

Original bed

De Original is een minimalistisch vormgegeven bed met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra en is te verkrijgen in tien kleuren.

Essential bed

Duurzaam Design

Onze Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd. Tot in de taps toelopende poten. Eigenlijk rust je al uit als je ernaar kijkt.

Noa bed

Natuurlijk ontwerp, sierlijk karakter

Ons nieuwste bed Noa is met zijn eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. Ontworpen door de Deense designer Eva Harlou.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.