VBB logo

Auping Boxsprings: NU Hoge Korting op Showroom modellen!!

Al 125 jaar staat Auping garant voor kwaliteit en expertise, waar met passie en nieuwsgierigheid op een duurzame wijze wordt gewerkt aan het perfecte bed van morgen. De boxsprings van Auping zijn zo opgebouwd dat uw bed ventileert en ademt. Door de spiraalbodem in de boxspring is de bodem voor 80% open. Dit zorgt voor de juiste temperatuur voor een perfecte nachtrust. U kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden en combinaties. Verder kunt u kiezen uit een prachtig stoffenassortiment. Bent u benieuwd hoe een Auping boxspring ligt? Kom dan langs in onze showroom en wij laten het u ervaren!

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade en Kiruna boxspring met ieder een eigen stijl en karakter.

AupingOriginal boxspringComfort in elke laag
De verschillende lagen van de boxsprings zijn op duurzame wijze geproduceerd van kwalitatieve en ventilerende materialen. Het bed blijft hierdoor lange tijd in goede conditie. Door de open structuur van de spiraalbodem komt schone en frisse lucht goed door. De vernieuwde gestoffeerde matrassen en topmatrassen vormen de bovenste lagen van de boxspring. De matras biedt ergonomische ondersteuning.

Duurzaam
De spiraalbodem en pocketveren zorgen voor een stabiele en duurzame basis.
Daarnaast zijn de toppers gemakkelijk te wassen doordat de hoezen eenvoudig af te halen zijn. Matrassen en topmatrassen die aan vervanging toe zijn, laat Auping recyclen tot onder andere judomatten en tapijten.

auping originalAuping Original 2.0
Ervaar het slaapcomfort van een hotel in uw eigen slaapkamer. Met de Original boxspring kiest u voor de perfecte basis. Een boxspring met uitstekende ondersteuning en stabiliteit door de spiraalbodem met pocketveren. Kies een matras of een gestoffeerde matras in combinatie met een topper.

Bekroond door Goed Industrieel ontwerp 2014
Keuze uit 5 hoofdborden en 1 voetbord

Diverse formaten, deelbaar optioneel, hoofd- en voetbord, diverse stoffen.


auping criadeAuping Criade
Een prachtige boxspring voor design lovers. Een opvallend en uniek stalen design frame. In zijn geheel minder hoog dan de traditionele boxsprings. Hierdoor speelt de Criade boxspring in op de trend van de slankere boxsprings. Kies een matras of een gestoffeerde matras in combinatie met een topper.

Keuze uit 5 hoofdborden en 3 voetborden
Keuze uit 6 prachtige kleuren voor het frame

Diverse formaten, hoofd- en voetbord, 6 frame kleuren, diverse stoffen, verstelbaar.


Afspraak maken

 


Powered by Bengelmedia