VBB logo

Hästens Herlewing

VanBeek Hastens Herlewing 1000x750De Hästens Herlewing kenmerkt zich door zijn enorme flexibiliteit en uitzonderlijke zachtheid. Het is een compleet natuurlijke aanvulling op de Hästens lijn van continentale bedden. Als u uit bent op het best denkbare slaapcomfort, dan is dit zeer waarschijnlijk hét bed voor u.

Handgemaakt
De Hästens Herlewing is gemaakt door vaklieden die alles met de hand doen. De montage gaat volledig handmatig en staat garant voor topkwaliteit. Ook het matras wordt geheel handmatig genaaid.

Bij de Hästens Herlewing komen de beste basistechnieken van de 2000T terug. Het dubbele veersysteem is één van deze eigenschappen die u kunt ervaren met uitstekende zachtheid, volgzaamheid en lange levensduur. Om u een intens gevoel van comfort te geven wordt het paardenhaar verdeeld in dunne laagjes die onderling worden afgewisseld door laagjes katoen of wol. Door het gebruik van deze unieke methode heeft het paardenhaar meer ruimte om zich te bewegen wat zorgt voor maximaal comfort.

Het matras
Het parelstukje van ieder Hästens bed is toch wel het matras. Het authentieke gepatenteerde pocketveersysteem heeft tien lagen katoen en wol. Hiernaast is het matras geheel rondom de zijkanten handmatig genaaid wat zorgt voor een nog grotere stabiliteit en comfort. Bovenop elk matras is de hardheid en de naam van het bed geborduurd zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De Hästens Herlewing staat voor een matras van uitzonderlijke kwaliteit.


Powered by Bengelmedia