VBB logo

Pullman Boxsprings

George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. De boxsprings van Pullman geven nog altijd een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur. Deze veert namelijk over het totale bedoppervlak mee, dus ook de zijkanten. Hierdoor hebben de boxsprings van Pullman een bijkomend voordeel dat deze uitstekend ventileren. Pullman boxsprings worden gemaakt van comfortabele, hoogwaardige materialen. Kom snel langs in onze showroom en ervaar zelf hoe comfortabel u ligt op een Pullman boxspring.

 

Boxspring Original Boxspring Original

Alle Boxsprings van de Pullman Original collectie worden uitgevoerd met elektrothermisch nagelharde pocketveren over de gehele breedte van de boxspring. Combineert u deze boxen met één van onze tot de rand geveerde matrassen, dan garanderen wij een perfect ligcomfort over de gehele breedte van uw Pullman bed. Ervaar het zelf en geniet van een heerlijke nachtrust.

 

Boxspring Belleville
Boxspring BellevilleElegant, stijlvol en klassiek. De fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier Colour matrassen, Comfort-topper Silverline Latex en het hoofdbord Belleville. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

 

 

 

Boxspring Brantford
Boxspring Brantford Robuurs maar toch klassiek. De Pullman Brantford heeft een prachtig gecapitonneerde hoofdbord en past zowel in een landelijk als in een modern interieur. De boxspring bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Brantford. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat.

 

 

Boxspring Charlotte
Boxspring CharlotteDe Pullman Charlotte is een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. De Charlotte heeft een prachtig rijk hoofdbord met oren. Pullman Charlotte bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charlotte. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat. De boxspring is verkrijgbaar in vele bijzondere stoffen en kleuren. Modern of juist klassiek.

 

 

Boxspring Clarington
Boxspring ClaringtonDe Pullman Clarington heeft een standaardhoogte van 95 cm. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder vele schuine daken zal passen. Pullman Clarington bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Clarington. Het hoofdbord lijnt uit met de bedmaat. De boxspring is verkrijgbaar in vele bijzondere stoffen en kleuren. Modern of juist klassiek.

 

 

Boxspring Columbus
Boxspring ColumbusDe Pullman Columbus heeft een volumineus hoofdbord met stijlvolle rondingen. De boxspring bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Columbus. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 121 cm en is aan beide zijden 19 cm breden dan de bedmaat.

 

 

 

Boxspring Cornwall
Boxspring CornwallDe Pullman Cornwall kenmerkt zich door zijn stoere uitstraling en stevige weefstructuur van de stof. De boxspring bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Cornwall. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 110 cm en is gelijk aan de bestelde bedmaat.

 

 

 

Boxspring Ottawa
Ottawa 900x550De Pullman Ottawa heeft een luxe leren afwerking met een vakstructuur in het hoofdbord. De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrasssen en het hoofdbord Ottawa. Het hoofdbord is ca. 110 cm met een dikte van ca. 12 cm. De breedte is gelijk aan de bestelde maat..

 

 

 

Boxspring Portland
Portland 900x550De Pullman Portland is modern, robuust en kenmerkt zich met rechte lijnen. De fraaie afwerking en gekleurde matrassen maken deze boxpring combinatie helemaal compleet. Het hoofdbord is ca. 110 cm met een dikte van ca. 12 cm. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.. De Portland is zowel vast als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

 

 

 

Boxspring Toronto
Toronto 900x550De Pullman Boxspringset Toronto heeft een volle uitstraling en een stoer uiterlijk. Het moderne hoofdbord is gestikt in horizontale banen. De Pullman Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, Toronto hoofdbord, twee Silverline Premier matrassen en een comfort-topper, waarvan de Silverline Premier matrassen in dezelfde stof is gestoffeerd als de boxspring en het hoofdbord.

 

 

Ontdek de andere Pullman boxsprings:

Pullman Select

Pullman Express

 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Pullman boxsprings, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

Vraag meer informatie aan

 

 


Powered by Bengelmedia