VBB logo

Pullman Express


Pullman Express sfPullman Express Boxspring
De alles-in-één oplossing voor totaal slaapcomfort. Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wilt zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en Comfort Topper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die alle eigenschappen van comfort en kwaliteit bezitten. De Pullman Express stoffering, uitgevoerd in een rijke structuurstof, biedt een keuze uit zeven verschillende sfeerkleuren. De Pullman Express is leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 107 cm en steekt aan beide kanten 3 cm uit ten opzichte van de bedmaat.


Pullman Express Luxe versteld sfPullman Express Luxe Boxspring
De Pullman Express Luxe heeft een elegant hoofdbord met prachtig genopt patroon, voorzien van fraaie dubbelnaalds stiksels. Pullman Express Luxe kent alle voordelen van Pullman Express. Het hoofdbord Pullman Express Luxe heeft een hoogte van ca. 117 cm en is gelijk aan de breedte van de bestelde boxsprincombinatie. De Pullman Express Luxe is zowel vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.


 

Proefliggen?
Kom proefliggen in onze winkel en ontdek de Pullman Express en de Pullman Express Luxe, wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten. 

 

 

Vraag meer informatie aan

 

 

 


Powered by Bengelmedia