VBB logo

Christian Fischbacher

Al zes generaties lang brengt Christian Fischbacher exclusieve textielcollecties op de markt. De link tussen traditie en het hedendaagse is de uitdaging waar Fischbacher voor staat. De ontwerpers zijn bepalend voor de ontwikkeling van de unieke collecties. Volgens Europese ambachtelijke traditie schilderen zij hun originele ontwerpen eerst met de hand om ze daarna in te kleuren. De stoffen vertellen verhalen uit verschillende werelden.

Van uitbundige, kleurige patronen tot rustiger dessins en kleurstellingen. Ze creëren allemaal een andere sfeer, waardoor een omgeving op magische wijze kan veranderen. Als u naar het geritsel van het weelderige satijn luistert, als u de koelte van licht linnen voelt, dan zult u toestemmen dat de stoffen van Fischbacher sensueel zijn.

De collectie bedtextiel van Fischbacher kenmerkt zich door eigentijdse, creatieve ontwerpen op katoen en katoensatijn van de allerhoogste kwaliteit. Dit bekende Zwitserse merk biedt ook een enorm grote keus op het gebied van uni-kleuren.

Alle bestellingen worden apart in behandeling genomen en worden geproduceerd in het atelier van Fischbacher in Zwitserland. In alle door u gewenste maten, dus ook uitzonderlijke maten. Van dekbedovertrekken met knoopsluitingen of ritssluitingen tot aparte maten hoeslakens en slopen. Alles wordt met Zwitserse precisie tot in de puntjes verzorgt.

U dient rekening te houden met circa 8 weken levertijd.

 


Powered by Bengelmedia