VBB logo

HB Huis Collectie Donsdekbedden uit eigen atelier

Hastens Dun-04Er is heel veel verschil in kwaliteit binnen dons. Je zou kunnen zeggen, alle dons is geen dons! Wij importeren zelf de dons uit koude gebieden, zoals Hongarije en andere Oost Europese landen. Deze dons is veel veerkrachtiger en de isolatiewaarde is heel erg hoog! Op deze manier staan wij er borg voor dat u alleen de aller beste kwaliteit dons met bijbehorende tijk geleverd krijgt. Ieder donsdekbed en donskussen wat bij ons de deur uitgaat is door ons zelf gemaakt, in onze eigen Donsstudio!

Niet alle dons leent zich voor het vullen van donskussens en donsdekbedden. De ganzen waar wij het dons van verwerken worden met speciaal voedsel en op kleinere boerderijen grootgebracht. Het dons wordt op een heel diervriendelijke manier verkregen, want het dons wat wij gebruiken is vaak een bijproduct van de slacht.

Wij werken veel met hand geraapte scharrel dons, afkomstig uit de nesten en van het dier als deze in de rui is. Alle door ons verwerkte dons wordt ook op een milieuvriendelijke manier met natuurlijke middelen gereinigd, zonder chemicaliën! Ook maken wij donsdekbedden en donskussens met een speciaal anti-allergisch dons, voor mensen die over gevoelig zijn voor veren, dons, huisstofmijt, graspollen enz. Wij kunnen uw dekbed net zo dik of dun maken als uzelf wilt, zowel voor de zomer als ook voor de winter.

Dorbena-2-Nov.2011-1920x980De donsdekbedden kunnen ook in afwijkende maten worden gemaakt, voor zowel de enkele als de 4-seizoenen uitvoering. Wij kunnen uw dekbed uit ons eigen atelier ten alle tijden bijvullen, want door het gebruik wordt u dekbed dunner en dus kouder om onder te slapen. Het bijvullen gebeurt altijd op afspraak. Uw dekbed is altijd dezelfde dag weer klaar, zodat u geen nacht zonder uw dekbed hoeft. Dat is de service van onze Donsstudio!

Bijna alles is mogelijk!
En dat alles met 2-jaar navul garantie!


Powered by Bengelmedia