Ecolife boxsprings

Ecolife, 100% natuurlijke Zweedse bedden:

HANDGEMAAKTE, MODERNE BEDDEN VOOR EEN SUPERIEURE ERVARING

Onze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en we hebben een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde stoffen. Wij passen uw bed aan uw wensen aan! Ons doel is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden, gemaakt van de beste materialen met een tijdloos en klassiek design, maar het allerbelangrijkste is dat we ernaar streven om u echt een goede nachtrust te bezorgen. Wij geven om het Zweedse ambacht. Zo worden al onze bedden in onze eigen fabriek in Valskog gemaakt door onze vakmensen. Elk bed wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd en alle natuurlijke materialen zijn met grote zorg gekozen om bedden van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Onze missie is dat u met een goed gevoel kan gaan slapen. We kunnen stellen dat slapen op een Ecolife bed veel meer waarde biedt, dan wat u ervoor betaald. Wij zijn ervan overtuigd dat u kunt slapen met een goed gevoel, wetende dat u kiest voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook kiest voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

Wij zijn een klein Zweeds familiebedrijf. We geven om Zweeds vakmanschap en onze vakmensen hebben kennis van het ambacht dat ze van generatie op generatie hebben geërfd. De geheimen van de oude traditie gecombineerd met de technieken van de nieuwe tijd en een enorme passie voor het vak zorgen ervoor dat we met trots kunnen zeggen: we weten hoe we bedden moeten maken! Wij gebruiken Zweedse grenen voor onze frames, zodat het robuust is en u van een levenslange garantie voorziet op het frame.

Katoen, bamboe of agave? Welk bed u ook kiest, u kunt ‘s nachts met een goed gevoel slapen in de wetenschap dat u een goede keuze heeft gemaakt voor onze planeet, mens, dier en milieu.

Eco Comfort boxspring

De boxspring Eco Comfort van Ecolife is een 100% natuurlijke boxspring met een zeer goede prijs- en kwaliteitverhouding. De Eco Comfort heeft een gezoneerde pocketvering in het matras en de boxspring. Dit zorgt voor het optimale comfort. Het bed is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, ecologisch katoen, vlas en linnen. Deze materialen zorgen voor een optimale vocht- en warmteregulatie.

Eco Agave boxspring

De Eco Agave is een Zweeds continentaal bed met 100% natuurlijke materialen, zoals bamboe, vlas, biologisch katoen en sisal uit de agave plant. Sisal heeft een open celstructuur waardoor overtollig vocht snel en gemakkelijk wordt afgevoerd, terwijl u slaapt. Dit draagt bij aan een gezond klimaat in de slaapkamer en een perfecte nachtrust. De combinatie van veren in dit bed stelde Ecolife in staat om een ongelooflijk zacht product te creëren. In dit bed zijn uiteraard geen synthetische materialen verwerkt.

Eco Luxury boxspring

De boxspring Eco Luxury is de meest luxe uitvoering van het Eco-Life bedden-programma. Het ligcomfort is te vergelijken met bedden van de allerhoogste prijsklasses. Deze boxspring heeft een 27 cm dik matras met een pocketveer van 16 cm hoog, afgewerkt met de mooiste, natuurlijke materialen zoals o.a. organische katoen, 100% zuivere natuurlatex, vlas en bamboe. De stof bestaat uit een mix van katoen en linnen en is afgewerkt met een luxe bies.

Eco Luxury met side-stitching boxspring

In dit bed heeft Ecolife 100% exclusieve natuurlijke materialen, zoals bamboe, vlas, biologisch katoen en sisal uit de agave plant, gecombineerd met een innovatieve meerlaags systeem. Dit zorgt voor een bed dat zich gemakkelijk aanpast aan de contouren van uw lichaam. De Eco Luxury met side-stitching is ontwikkeld met zijnaden. Dit zorgt voor een uitstekende combinatie tussen comfort en ontwerp. In dit bed zijn uiteraard geen synthetische materialen verwerkt.

Eco Passion met side-stitching boxspring

De Eco Passion is voorzien van een dubbel laags pocketveer systeem in de boxspring. Het topdekmatras is ook voorzien van twee mini pocketveerlagen. Het gebruik van meerdere lagen pocketveren en onze exclusieve natuurlijke materialen, zoals agave, vlas, biologische bamboe en biologisch katoen zorgt voor het ultieme comfort. Zo ontstaat er een bed dat zich naadloos aanpast aan de contouren van uw lichaam. Voor degene die extra hoge eisen stellen aan comfort en luxe is dit het ultieme bed. Afgewerkt met een side-stitching om hoog comfort en design te combineren.

Eco Comfort Adjustable boxspring

De boxspring Eco Comfort van Ecolife is een 100% natuurlijke boxspring met een zeer goede prijs- en kwaliteitverhouding. De Eco Comfort heeft een gezoneerde pocketvering in het matras en de boxspring. Dit zorgt voor het optimale comfort. Het bed is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, ecologisch katoen, vlas en linnen. Deze materialen zorgen voor een optimale vocht- en warmteregulatie.

Eco Agave Adjustable boxspring

De Adjustable Eco Agave heeft alles wat de normale Eco Agave ook heeft, alleen is de adjustable variant elektrisch verstelbaar. Vooral de rug, knie en voet worden hierdoor ondersteund. Bij deze verstelbare variant hoort standaard een draadloze afstandsbediening en voetverlichting, voor als je in het donker licht nodig hebt. Daarnaast heeft de elektrische Agave nog een luxe functie: een geheugen positie voor de verstellingen van de rug en benen.

Eco Luxury Adjustable boxspring

De Adjustable Eco Luxury heeft alles wat de normale Eco Luxury ook heeft, alleen is de adjustable variant elektrisch verstelbaar. Vooral de rug, knie en voet worden hierdoor ondersteund. Bij deze verstelbare variant hoort standaard een draadloze afstandsbediening en voetverlichting, voor als je in het donker licht nodig hebt. Daarnaast heeft de elektrische Luxury nog een luxe functie: een geheugen positie voor de verstellingen van de rug en benen.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.