Kuperus boxsprings

Slapen op natuurlijke materialen

Kuperus gelooft in de kracht en de positieve effecten van het gebruik van natuurlijke materialen zoals wol, katoen, hennep, vlas, kokos, paardenhaar en 100% natuurlijke latex. Duurzaam en eerlijk. Natuurlijke materialen bieden het beste op het gebied van ventilatie, vochthuishouding, temperatuurregulatie en comfort. Warmtegeleiding, zowel in de zomer als in de winterventilatie en vochtgeleiding ondersteuning door de aanpassing van de natuurlijke materialen aan uw lichaam. Slapen op een Kuperus bed van natuurlijke materialen maakt dat u elke ochtend weer uitgerust en met volle energie aan de dag kunt beginnen. Natuurlijk!

Alexia, ongekende luxe boxspring

De Alexia is een bed van ongekende luxe en biedt een fenomenaal comfort. Het bed is uitgerust met maar liefst vier veerlagen. Door de toepassing van vele lagen zijn de beddenbouwers van Kuperus in staat om voor u het juiste bed samen te stellen. Voorzien van een luxe eiken houten sierlijst in kleur naar keuze en traditionele, geheel met de hand genaaide matrassen en rondom hand side stitched.

Ariane, luxe boxspring

De Ariane boxspring is een lagere versie van de Alexia boxspring. Handgemaakt in Almelo. Kenmerkend voor de Ariane boxspring is de eiken sierlijst, welke in verschillende kleuren leverbaar is en de met de hand gesidestichede matras. U heeft bij de Ariane keuze uit een vlakke en een (met twee motoren) verstelbare variant. Om het ligcomfort helemaal op uw wens aan te passen heeft u de keuze uit verschillende topdekmatrassen.

Malmö, luxueuze boxspring

De Malmö is misschien wel het meest populaire bed in de Kuperus collectie. De matras is keerbaar met vertikale handgrepen en voorzien van een stijlvolle bies. In de matras zijn 18 cm hoge pocketveren toegepast, verdeeld in 5 zones en verend van kant tot kant. U kunt kiezen uit meerdere topmatrassen.

Oslo, Scandinavisch slapen

Kenmerkend aan de Kuperus Oslo is dat de matras en boxspring aan elkaar bevestigd zijn. Door de specifieke manier van afwerken valt dit echter niet op, het lijkt of er sprake is van een losse matras. Zo heeft u nooit last van het verschuiven van de matras op de boxspring. U heeft de keuze uit een vlakke en een met twee of vier motoren verstelbare variant.

Falun, elegante boxspring

Gaat uw voorkeur uit naar een elegante boxspring, dan is de Kuperus Falun uitermate geschikt voor u. Door de toepassing van een minder hoog verenpakket, heeft deze boxspring een veel slankere uitstraling. De Kuperus Falun wordt geleverd met de Kuperus Siljan matras. Deze is geheel verend van kant tot kant, voor optimaal ligcomfort.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.