VBB logo

Auping Matrassen:

Als u op een matras ligt, ontstaat er druk op die plaatsen waar de matras het meest wordt belast. Het is voor uw lichaam van belang dat deze druk niet te hoog wordt. De puntelasticiteit van de matras zorgt ervoor dat het lichaam maximaal wordt gedragen, wat de druk tot een minimum beperkt. Een bed- of boxspring matras, verstelbaar of niet verstelbaar, Auping heeft het allemaal! Kom naar de winkel om te testen welk matras het beste bij uw behoefte past.

 

Auping InizioAuping Inizio
Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met 3 comfortzones, die past op elke bedbodem. Voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs.
De matras past op alle bedbodems.

Auping AdagioAuping Adagio
De Adagio matras die nauwkeurig de contourenvan je lichaam volgt. Je ligt heerlijk comfortabel en de matras is zeer veerkrachtig. De Adagio heeft namelijk 5 comfortzones. De matras past op alle bedbodems.


Auping CrestoAuping Cresto
De Cresto matras is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij 5 zones, met soepele ondersteuning voor de schouders. Duurzaam Latex Pura maakt deze matras extra zacht en veerkrachtig. De matras past op alle bedbodems.


Auping MaestroAuping Maestro
De Maestro matras verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. Naast de 5 zones biedt de Auping Maestro matras dubbele ondersteuning in de schouderzone. De matras bevat een afritsbare en wasbare tijk, verkrijgbaar in twee varianten. De matras past op alle bedbodems.


Auping Vivo Auping Vivo
Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt. Ventilatie en ligcomfort zijn optimaal, mert 5 zones in het hart van deze matrasd plus een ondersteunende schouderzone en een aparte soepel heupzone. De matras is verkrijgbaar met afritsbare en wasbare tijk in twee varianten.De matras past op alle bedbodems.

 


Powered by Bengelmedia