VBB logo

Abyss & Habidecor Handdoeken en Badmatten

 

Abyss & Habidecor badtextiel;

Het Portugese familiebedrijf Abyss & Habidecor is een wereldmerk als het gaat om luxe of als u op zoek bent naar zeer exclusieve kwaliteit.

De collectie van Abyss bestaat uit een breed aanbod van handdoeken, badjassen en badmatten, gemaakt van de allermooiste Egyptische katoen. De enorme diversiteit in kleuren, stijlen en dessins zorgt voor bijna oneindige keuzemogelijkheden waarmee u eindeloos kunt combineren. De schoonheid zit daarbij vooral in het detail en de kleurenpracht.

Alle producten van Abyss worden zorgvuldig gemaakt met behulp van zogenoemde tuftmachines. Door het tweedraads garen zijnde handdoeken niet alleen uiterst zacht, maar is ook het aborptievermogen subliem. Hiernaast is het textiel van Abyss zeer kleurvast en chloor en UV bestendig.

Mocht uw keuze er toch niet bijzitten, dan biedt Abyss & Habidecor bijna ongekende mogelijkheid in het vervaardigen van maatwerk Een borduring, een handdoek in een andere maat, een speciale vorm badmat op basis van een sjabloon of een badjas in een andere kleur, lengte of maat? Vrijwel alles is mogelijk.

VanBeek Habidecor Handdoek 3524 VanBeek Habidecor Handdoek 3526 VanBeek Habidecor Handdoek 3528

VanBeek Habidecor Handdoek 3529 VanBeek Habidecor Badmat 4755 Galli VanBeek Habidecor Badmat 24754 Dahlia

VanBeek Habidecor Badmat 4745 Midnight VanBeek Habidecor Badmat 4759 Peacock VanBeek Habidecor Badmat 4762 Paros

VanBeek Habidecor Badmat 3368 VanBeek Habidecor Badmat 3402 VanBeek Habidecor Badmat 3441

VanBeek Habidecor Badmat 3448 VanBeek Habidecor Badmat 3461 VanBeek Habidecor Badmat 3462

VanBeek Habidecor Badmat 3664


Powered by Bengelmedia