Viking boxsprings

De boxsprings van het Zweedse merk Viking zijn gemaakt om jarenlang comfortabel op te slapen. Het Zweedse vakmanschap zie je meteen terug in het unieke proces van de Viking Boxsprings. Alle bedden van Viking zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Viking is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een waardevol merk. De boxsprings kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sirius Continental boxspring

Bij de Sirius Continental boxspring ligt de matras los op de box. Dat is wat wij in Nederland gewend zijn. Sirius het midden model dat comfort en een goede prijs, ongeacht de voorkeur combineert.Alle bedden zijn opgemaakt met pocket verenin twee lagen voor individuele druk verlichting. Het matras heeft 5 zones en volgt de schouders, taille, heupen, dijen en voeten waarmee Sirius eengoede keuze voor mensen met bredere taille en heupen is.

Sirius Duoflex boxspring

Bij het Sirius Duo traploos, 2-motorig verstelbaar model van Viking is het matras geïntegreerd in de boxspring unit. Alle Sirius bedden zijn opgemaakt met pocket veren in twee lagen voor individuele drukverlichting. Het matras heeft vijf zones, schouders, taille, heupen, dijen en voeten, waarmee Sirius tot een goede keuze voor mensen met bredere taille en heupen maakt.

Birka Continental boxspring

Ons meest exclusieve bed, ongeëvenaard op het gebied van comfort met een oogstrelend design. Het veersysteem met een totale hoogte van 57 cm bestaat uit maar liefst 4 lagen pocketveren, een uniek systeem. De bovenste laag bestaat uit individuele x-pockets met een onovertroffen zachte ondergrond. Het matras heeft 7 zones die uw lichaam tot in perfectie volgen en is afgewerkt met latex voor extra comfort. Het matras bestaat uit één geheel maar uiteraard kunt u zowel links als rechts kiezen uit de voor u geschikte hardheid.

Birka Multiflex boxspring

Bij de Birka Multiflex, een model dat veel comfort en interieur vreugde voor het geld geeft. De Birka multi flex onderscheid zich ten opzichte van de Birka flex omdat de Birka multi flex 3 motoren heeft, inplaats van 2 motoren. De derde motor is speciaal voor de nek verstelling om een boekje lezen of televisie kijken nog aangenamer te maken. Het matras heeft een 7 zone pocketverings kern. Ook heeft de Birka een schouderzone.

Valhall Continental boxspring

Valhall is ontworpen met 2 lagen pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft 3 zones welke goed het gewicht en vormvan uw bovenlichaam volgen alsmede ue taille en benen. Dit maakt Valhall tot een goede keus voor diegene met bredere en/of meer gevoelige schouders.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.