Viking topmatrassen

Een topmatras is belangrijk voor een goede nachtrust. Het zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt en dat uw lichaam kan ademen. De verschillende modellen hebben ieder andere eigenschappen. Kiest u bijvoorbeeld voor een BLU topmatras, dan zult u het aangename gevoel van natuurlatex ervaren. Dit beschermt u tegen vocht en overmatige hitte en heeft tevens een lange levensduur. Katoen voor de warme zomers en wol voor koude winterdagen. Alle topmatrassen kunnen in het wit of met gestoffeerde rand geleverd worden. Alle topmatrassen voor elektrische boxsprings kunnen met een enkele split boven (80 cm) of een dubbele split boven en beneden (2x 60cm) geleverd worden. Bekijk onderstaand de modellen topmatrassen die wij in ons assortiment hebben. Kom langs in de showroom en kies uw eigen topper!

DL topper

Een uitstekend ademend topmatras door de verschillende natuurlatex zones, die zich perfect aan de vorm van uw lichaam aanpassen. Daarnaast zorgt dit topmatras voor een optimale drukverdeling. De DL topmatras heeft een extra comfortlaag wat niet alleen zorgt voor de afvoer van overmatige hitte en vocht maar ook de groei van mijt, fungus en bacteriën tegengaat. Dit topmatras kan worden gestoffeerd in de kleur passend bij uw bed en is ook verkrijgbaar in onze “flex”uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

DL Talalay topper

De DL Talalay topmatras van Viking heeft een kern van speciaal talalay latex wat zich perfect naar uw lichaam vorm. De elasticiteit van talalay latex is onevenaarbaar en de open celstructuur zorgt voor een perfecte vocht- en lucht regulering. Ook dit matras is verkrijgbaar in een stof die bij uw bed past en in de “flex” uitvoering.

BLU topper

Katoen, latex en wol maken de BLU topmatras tot één van onze meest luxe topmatrassen van Viking. Het koele katoen aan de ene kant voor warme zomers en het warme wol aan de andere kant voor koude winterdagen. U hoeft de topmatras enkel nog te keren. De kern van ademende natuurlatex heeft een zeer lange levensduur en beschermt tevens tegen vocht en overmatige hitte. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed. Ook verkrijgbaar in “flex” uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

BLU Talalay topper

De Blue Talalay bestaat uit katoen, talalay latex en wol en behoort net als de BLU topmatras tot de luxere topmatrassen van Viking. Het koele katoen aan de ene kant is heerlijk voor de warme zomers en de warme wol aan de andere kant voor de koude winterdagen. Enkel keren van de matras is voldoende. De kern van de topmatras heeft een lange levensduur en beschermt tegen vocht en overmatige hitte.

Pulse topper

Pulse latex wordt geproduceerd volgens de Sonocore technologie waarbij het latex van binnenuit wordt behandeld door middel van hoge frequentie golven. Doordat het latex uitzet, ontstaat er een luchtige schuimstruktuur. Dit veerkrachtige latexschuim heeft een bijzonder ventilerend vermogen en zorgt voor een optimale vochtregulatie.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.